Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η..Δόξα σε Πάντελιτς, Μιραλάς, Χαβίτο – “Ερυθρόλευκο” ξέσπασμα με εξάρα

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε το καλό του πρόσωπο κόντρα στη Δόξα Δράμας, ξέσπασε μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και πήρε την πιο εύκολη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Πάντελιτς σκόραρε δις στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός φέτος, άλλα δύο τέρματα σημείωσε ο Μιραλάς, ενώ ο Χαβίτο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με εκπληκτικό γκολ.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Ολυμπιακός πέτυχε και τους δύο στόχους που είχε στο ματς με την Δόξα. Νίκησε εύκολα με 6-0, απαλλαγμένος από νωρίς από το άγχος ενώ προσέφερε και θέαμα στους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Γ. Καραϊσκάκης για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να ξεκουράσει τους Μοντέστο, Τοροσίδη, Τζιμπούρ, βάζοντας για πρώτη φορά στην ενδεκάδα τους Πάντελιτς, Χαβίτο. Ο Ισπανός αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ.
 
Στην πρώτη επίθεση τους οι ερυθρόλευκοι ευτύχισαν να προηγηθούν. Ο Αμντούν έκανε τη σέντρα και ο Μάρκο Πάντελιτς έκανε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Ρόκα.
 
Ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και με σχετική ευκολία έφτανε στην περιοχή του Ρόκα. Το σουτ του Πάντελιτς σταμάτησε πάνω στον πορτιέρο της Δόξας ενώ στο 17′ ο Χολέμπας από πλεονεκτική θέση σημάδεψε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού.
 
Η Δόξα αδυνατούσε να κρατήσει τη μπάλα και οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 31′ τελικά έφτασαν στο δεύτερο τέρμα. Ο Χολέμπας σέντραρε, ο Ρόκα έδιωξε ασθενώς, η μπάλα βρήκε στον Σικαλιά και κατέληξε στα δίχτυα.
 
Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 39′ για να απειλήσει η Δόξα. Ο Καπέλ από τα δεξιά έκανε ωραία το κοντρόλ αλλά ο Μέγερι με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν.
 
Η Δόξα μπορεί να έκανε δύο αλλαγές στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, όμως η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Στο 52′ ο Ολυμπιακός έφτασε και στο τρίτο του τέρμα, με τον Μιραλάς να εκμεταλλεύεται την άστοχη έξοδο του Ρόκα και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν και αφού πρώτα άγγιξαν στο 58′ το 4-0 με τον Γρυλάκη να σώζει πάνω στη γραμμή την ομάδα του μετά το πλασέ του Μαρκάνο, έφτασαν στην επίτευξη ενός ακόμη γκολ με τον Μάρκο Πάντελιτς.
 
Ο Αμντούν, όπως και στο πρώτο τέρμα σέντραρε και ο Σέρβος επιθετικός από κοντά σημείωσε το τρίτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.
 
Ο Βαλβέρδε έκανε γρήγορα τις τρεις αλλαγές του ώστε να ξεκουράσει Ιμπαγάσα, Μανιάτη, Αμντούν και οι ερυθρόλευκοι μετά το 70′ έριξαν το ρυθμό τους αφού είχαν εξασφαλίσει από νωρίς τη νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ.
 
Το καλύτερο πάντως το φύλαγε για το τέλος ο Χαβίτο. Ο Ισπανός που έπαιξε για πρώτη φορά βασικός και μάλιστα ως δεξιός μπακ, με ασύλληπτο σουτ στο 87΄έκανε το 5-0.
 
Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 92′ με τον Πάντελιτς από σκόρερ να γίνεται δημιουργός και τον Μιραλάς να σημαδεύει σωστά από κοντά.
 
Αυτή είναι η μεγαλύτερη σε εύρος νίκη των ερυθρόλευκων φέτος που τους έφερε στη δεύτερη θέση, 2 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Μέγερι, Χαβίτο, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης (65′ Μοντέστο), Ιμπαγάσα (55′ Ποτουρίδης), Αμντούν (63′ Μόνχε), Μιραλάς, Φετφατζίδης, Πάντελιτς.

Δόξα Δράμας: Ρόκα, Τριποτσέρης, Καπέλ, Αραβίδης, Λίμα, Μπριλλάκης, Σικαλιάς (46′ Κανακούδης), Αμπουμπακάρι,. Στεργιανός, Γκαμπόρ (46′ Ρούτσης), Αγγελούδης (63′ Βέρτζος)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε