Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η εμπειρία σας στο Newsit θα γίνει ακόμα πιο SOCIAL

Μοιραστείτε με ένα κλικ με δεκάδες φίλους σας ό,τι σας κάνει εντύπωση. Ενημερώστε τους γρήγορα για κάτι που συμβαίνει εκείνη την στιγμή!

 Ο τρόπος που διαβάζετε και σχολιάζετε τις ειδήσεις θα αλλάξει για πάντα. Aπό σήμερα οι χρήστες του Newsit, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους στο facebook, να σχολιάσουν μαζί τις ειδήσεις που τους ενδιαφέρουν.
 
Από σήμερα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το account σας στο facebook και να σχολιάζετε μέσα από αυτό σε όλες τις κατηγορίες.

Τα σχόλιά σας θα φαίνονται και μέσα στο Newsit και εφόσον το θέλετε θα μπορούν να τα βλέπουν και οι υπόλοιποι φίλοι σας στο Facebook.
 
Πείτε μας την γνώμη σας γι’ αυτή τη νέα πρωτοβουλία του Newsit και προτείνετέ μας ακόμα και νέους τρόπους επικοινωνίας και sharing!
 
Το Νewsit Social News, φέρνει την κοινωνική δικτύωση στις ειδήσεις ένα βήμα πιο μπροστά. Θα πυροδοτήσει τις online συζητήσεις σας, θα σας κάνει να αποκτήσετε νέους φίλους και θα σας επιτρέψει να “χτίσετε” μια κοινότητα που ακολουθεί και διαβάζει ότι κι εσείς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε