Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η ενίσχυση στον “άσο” και η… απολογία του Ενροτό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Πάρντο, αναγκάζει τους “ερυθρόλευκους” να ψάξουν για δυο γκολκίπερ. Τα ονόματα των τερματοφυλάκων που υπάρχουν στη λίστα του Βαλβέρδε. Ο μάνατζερ του Μιραλάς απολογήθηκε για μία ακόμη φορά προς τους διοικούντες των Πειραιωτών για τη στάση που κράτησε.
Η απομάκρυνση του Βέλγου τερματοφύλακα από τους πρωταθλητές και η… συνταξιοδότηση του Αντώνη Νικοπολίδη, οδηγεί την ομάδα του Πειραιά στο να βάλει στις προτεραιότητες της την ανεύρεση δυο γκολκίπερ.
 
Ο ένας θα είναι ένας ξένος πορτιέρο με μεγάλη εμπειρία, που θα μπορεί να βοηθήσει τους “ερυθρόλευκους” και στην Ευρώπη. Ο δεύτερος αναμένεται να γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα και να είναι ένας τερματοφύλακας που αγωνιζόταν σε σύλλογο της χώρας μας.
 
Τα ονόματα για τον… αναπληρωματικό είναι πολλά και προέρχονται από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Σηφάκης, Κωνσταντόπουλος, Μάχο, Γιακούποβιτς και Ελευθερόπουλος ακούγονται έντονα στο λιμάνι.
 
Όσον αφορά τον παίκτη που προορίζεται για βασικός γκολκίπερ, τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Αλμούνια, Οτσόα, και Μόγια, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποια έκπληξη…
 
Ενροτό: Θέλω να απολογηθώ…
 
Ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς μετά το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων με τους «ερυθρόλευκους» στάζει… μέλι για την ομάδα του Πειραιά όπου βρεθεί και όπου σταθεί.
 
“Δεν ήθελα να μιλήσω στον ελληνικό Τύπο τον τελευταίο μήνα, γιατί δεν ήθελα να επηρεάσω τις διαπραγματεύσεις. Όλα πήγαν καλά. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξαν σκληρές διαπραγματεύσεις, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Είναι λογικό, όμως, οι διαπραγματεύσεις να πάρουν τόσο χρόνο. Σημασία έχει πως στο τέλος έγινε αυτό που ήθελε ο Κέβιν αλλά και ο Ολυμπιακός και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό τιμ που βοήθησε τον Κέβιν αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις. Επίσης, θέλω να απολογηθώ εάν κάποια στιγμή ένιωσαν πως δεν τους σεβάστηκα ή τους πείραξε κάτι άλλο”, δήλωσε αυτή την φορά στην “Sportday”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε