Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Η επαφή με τον Βαλβέρδε

Ο Βαλβέρδε αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού
Ο Βαλβέρδε αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Όσο οι μέρες περνούν τόσο ενισχύεται η πιθανότητα να συνεργαστούν και πάλι ο Βαλβέρδε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος συμπληρώνει 85 χρόνια ζωής.

Είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι μετά την, κατά τα φαινόμενα, αποτυχημένη σεζόν θα ψάξουν τρόπο να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στην ομάδα.

Το “τρικ” με τον Κετσπάγια απέτυχε παταγωδώς και αυτό επηρέασε την πορεία της ομάδας. Ο Ζίκο δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά ενώ όταν κλήθηκε ο Μπάντοβιτς να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ήταν πλέον αργά.

Ο Ολυμπιακός μοιάζει να πονάει σε πολλούς τομείς αλλά ο κυριότερος αυτή τη στιγμή είναι η τεχνική του ηγεσία. Δεν υπάρχει ο άνθρωπος που να εμπνέει το σεβασμό στους παίκτες και γι’ αυτό τα κρούσματα απειθαρχίας είναι καθημερινό φαινόμενο.

Η επαφή με τον Ερνέστο

Ο Βαλβέρδε αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με τους φίλους της ομάδας να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε αρκετές φορές και τη φετινή σεζόν όταν ήρθαν τα αρνητικά αποτελέσματα.

Όλοι στον Πειραιά έχουν την καλύτερη άποψη για το “μυρμήγκι”, όλοι; Φαίνεται πλέον ότι και ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει πειστεί να εμπιστευτεί και πάλι τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σύμφωνα με το “ΦΩΣ” ο Γιάννης Χρυσικόπουλος επικοινώνησε με τον Ισπανό προπονητή και τον ρώτησε αν θα επιθυμούσε να αναλάβει από τώρα την τύχη της ομάδας.

Ο Βαλβέρδε είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά άφησε ανοιχτό το παράθυρο για νέα συνεργασία το καλοκαίρι.

Εκτός του Ισπανού κι άλλου προπονητές έχουν προταθεί και εξετάζονται από τους ερυθρόλευκους. Πρόκειται για τους Γκέρετς, Ποκετίνο και Χιμένεθ.

Θρύλος 85 ετών

Την Τετάρτη ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 85 χρόνια ζωής και οι βετεράνοι του συλλόγου εξέδωσαν ανακοίνωση:

“Η σημερινή ημερομηνία είναι ιστορική, διότι συμπληρώνονται 85 χρόνια θρυλικής ιστορίας του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας και ενός εκ των κορυφαίων στον κόσμο. Του μεγάλου Ολυμπιακού, του Θρύλου του ελληνικού αθλητισμού, με τα δεκάδες τμήματα σε όλα τα αθλήματα και με τα εκατομμύρια των πιστών φιλάθλων του στην Ελλάδα και σε όλο τον πλανήτη.

Με αυτούς που λατρεύουν τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο με τα ερυθρόλευκα χρώματα, που έκανε υπερήφανες ολόκληρες γενιές φιλάθλων από το 1925 μέχρι σήμερα. Και έγινε τρόπος ζωής, διότι ο σύλλογος αυτός δίδαξε αξίες, ήθος, αρχές και έδωσε συναίσθημα.

Λαμπρή ιστορία, με εκατοντάδες τρόπαια να κοσμούν τις προθήκες όλων των τμημάτων, με ορόσημο τα 37 πρωταθλήματα και τα αμέτρητα Κύπελλα και νταμπ­λ του ποδοσφαίρου, που γιορτάστηκαν μέσα στο θρυλικό Καραϊσκάκη, όπου γράφτηκαν ολόχρυσες σελίδες δόξας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Ζήτω ο Ολυμπιακός, ζήτω ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε