Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η επιστροφή Μαρινάκη φέρνει… εξελίξεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού επέστρεψε από το Λονδίνο και αναμένεται να συναντηθεί άμεσα με τον Εντουάρντο Μαθία για να “κλείσουν” οι πρώτες μεταγραφές των «ερυθρόλευκων». Μέλμπεργκ: Εγώ στον Πειραιά θα μείνω.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επέστρεψε χθες στην Ελλάδα, γεγονός που θα επισπεύσει τις διαδικασίες στον Ολυμπιακό, όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.
 
Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας θα συναντηθεί άμεσα με τον Εντουάρδο Μαθία, με πιθανότερη μέρα για το ραντεβού τους την αυριανή και θα ενημερωθεί για τις περιπτώσεις που έχει “τσεκάρει” ο ισπανός, ώστε να δώσει την τελική του έγκριση.
 
Στο θέμα των τερματοφυλάκων, ειδικό βάρος έχει η γνώμη του Αλέκου Ράντου, για τις εισηγήσεις του οποίου θέλει να ενημερωθεί άμεσα ο Μαρινάκης. Πρώτος στόχος παραμένει ο Φράνκο Κοστάντσο της Βασιλείας (τον έχει δει από κοντά ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας), ενώ για τη θέση του δεύτερου κυρίως παίζουν οι Γιακούποβιτς, Ελευθερόπουλος και Κωνσταντόπουλος.
 
Μέλμπεργκ: Εγώ στον Πειραιά θα μείνω
 
Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε την δική του θέση στο θέμα που προέκυψε με το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι λέγοντας ότι θέλει να μείνει στους “ερυθρόλευκους”.
 
“Εγώ στον Πειραιά θα μείνω. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφει ο τύπος και τι λένε οι δημοσιογράφοι. Έχω συμβόλαιο άλλον ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό. Έχω δεθεί με αυτή την ομάδα, έχω εξαιρετική σχέση με τον κόσμο και ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η ιδέα να φύγω”, τόνισε ο Μέλμπεργκ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “ΦΩΣ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε