Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η επιστροφή του Μίλος στον Πειραιά

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ένας παίκτης που αγαπήθηκε από τους φίλους του Ολυμπιακού επιστρέφει ως αντίπαλος στο ΣΕΦ και δεν κρύβει τη χαρά που θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρεμιέρα του ΤOP 16 της Ευρωλίγκας και τα βλέμματα όλων θα είναι πάνω στον Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος γκαρντ είναι χαρούμενος που επιστρέφει στο ΣΕΦ:

“Χάρηκα όταν έμαθα πως ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στον δρόμο μας στο TOP 16 και είμαι ενθουσιασμένος που θα πάω στον Πειραιά μπροστά στους φιλάθλους που με υποστήριζαν τα προηγούμενα χρόνια. Θα δω επίσης φίλους και φυσικά τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Την ίδια στιγμή θα πρέπει να παραμείνω συγκεντρωμένος και να μην αφήσω τον ενθουσιασμό να με παρασύρει. Θα είναι δύσκολο ματς για όλους μας και είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά στη φάση των “16”.” 

Και ο Γιόνας Καζλάουσκας που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στο ματς:

“Όλα ξεκινούν από την αρχή, είναι σημαντικό να αφήσουμε πίσω την πρώτη φάση, γιατί αλλιώς θα μπλέξουμε. Έχω περάσει από τον Ολυμπιακό οπότε ξέρω πόσο δυνατή είναι στην έδρα τους. Περιμένουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως κι αυτά κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες, μία εκ των δύο καλύτερων στην Ελλάδα. Δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, όπως και σε καλούς παίκτες με εμπειρία. Ο Σπανούλης στέκεται μόνος ανάμεσά σου, που ηγείται της ομάδας και το αποτέλεσμα εξαρτάται από εκείνον. Οπότε η άμυνα στον Σπανούλη είναι το κλειδί.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε