Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η επιστροφή του Ντιόγκο – Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (19.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά τη γκέλα κόντρα στη Δόξα Δράμας, ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών. Υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη που θα τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Ντιόγκο μετά από 16 μήνες επιστρέφει στην αποστολή των ερυθρόλευκων.

Ο Μέγιερι έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στα τελευταία 7 ματς πρωταθλήματος, έχει να δεχτεί γκολ από τον αγώνα στην Τρίπολη, και θα περιμένει από τους συμπαίκτες του να σκοράρουν ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει ένα ακόμη τρίποντο.

Ο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Τοροσίδη κάτι που σημαίνει ότι εκτός από τον Μιραλάς, έχει στη διάθεση του μόνο τον Ντιόγκο ως καθαρό επιθετικό.

Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει σε αποστολή των ερυθρόλευκων μετά από 505 ημέρες και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Πάντως στο αρχικό σχήμα δεν αναμένεται να βρίσκεται, αφού ο Βαλβέρδε σκέφτεται να βάλει στην κορυφή τον Κέβιν Μιραλάς.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Nova ενώ θα υπάρχει και Live ενημέρωση από το NewsIt.

Κοιτάζει και Ζάντσον ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε