Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η “ερυθρόλευκη” αυτοκριτική στα αποδυτήρια και οι ευθύνες της ήττας

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο προπονητής και οι παίκτες του Ολυμπιακού συζήτησαν αμέσως μετά την ήττα στην Τρίπολη, με τον Βαλβέρδε να αναλαμβάνει τις ευθύνες.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΦΩΣ” ο Ισπανός τεχνικός μίλησε αμέσως μετά το ματς στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας: “Από την αρχή ήταν δικό μου λάθος. Έκανα λάθος στον τρόπο που αποφάσισα να παίξουμε. Η εικόνα μας ήταν πάρα πολύ άσχημη και κάτι πρέπει να αλλάξουμε. Θέλω όλοι να σκεφτείτε τι έγινε σήμερα”.
 
Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι παίκτες, οι οποίοι παραδέχθηκαν πως πραγματοποίησαν την χειρότερη τους φετινή εμφάνιση. “Δεν μπήκαμε δυνατά στο ματς. Κάναμε πολλά λάθη και αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Φταίμε όλοι”, ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
 
 
Όσον αφορά την διοίκηση το μήνυμα είναι: “Κοιτάμε μπροστά. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα δικαιούται μίας κακής εμφάνισης, μετά από μία τέτοια προσπάθεια σε παιχνίδι Champions League”.
 
Εξάλλου, ο Ολυμπιακός έχει υποχρεώσεις εντός της εβδομάδας, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την Τετάρτη τη Δόξα Δράμας, στο εξ αναβολής παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.


Είδε ΑΣΤΕΡΑκια στην Τρίπολη – Στο -5 ο Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε