Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ευκαιρία του Ζαϊρί και η απόφαση του Βαλβέρδε

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με την μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζεται να δώσει μία ευκαιρία στον Ζαϊρί, ξεκινώντας τον κόντρα στον Ατρόμητο, για να αποδέιξει πως αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ. Ο Ισπανός αποφασίζει για τις μεταγραφές.
Θέση βασικού στον Ζαουάντ Ζαϊρί είναι πολύ πιθανό να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο. Ο Ισπανός τεχνικός, ελλείψει του Άλμπερτ Ριέρα κάνει συνεχώς δοκιμές παικτών στο αριστερό άκρο και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν βάλει τον Μαροκινό στη θέση αυτή.

Ένας επιπλέον λόγος που ο Ζαϊρί συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός είναι πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και ο Βαλβέρδε θα αποφασίσει ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν στου Ρέντη. Έτσι το ματς με τον Ατρόμητο ενδεχομένως θα αποτελέσει κριτήριο για το μέλλον του Μαροκινού στους “ερυθρόλευκους”.
 

Ο προπονητής των Πειραιωτών θα έχει μια συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας και από αυτήν θα προκύψει το εάν, αλλά και το πώς θα κινηθεί η ομάδα στο μεταγραφικό κομμάτι. Στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες και με τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι οι Γκαλίτσιος, Ζαϊρί και Μήτρογλου, με τις προτάσεις ειδικά για τον τελευταίο να είναι πολλές.
 
Σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας όλοι περιμένουν τις εισηγήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε. Πρώτο όνομα στη λίστα είναι ο Μανιάτης του Πανιώνιου, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για άλλους παίκτες από την ελληνική αγορά όπως οι Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού και Τάτος του Ατρόμητου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε