Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Φενέρ “εκτέλεσε” τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα στην Ευρώπη μετά από 20 αγώνες και ξεκίνησε με το αριστερό στο TOP 16 της Ευρωλίγκας. Απίστευτη η ευστοχία της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στα τρίποντα.

Οι ερυθρόλευκοι που είχαν σε κακή ημέρα τους ψηλούς τους, με εξαίρεση τον Έρτσεγκ, ηττήθηκαν με 84-70 από τους Τούρκους, πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο όταν και δέχτηκαν 29 πόντους.

Από την αρχή τα πράγματα φάνηκε ότι θα ήταν δύσκολα για τον Ολυμπιακό ο οποίος αν και είχε τη συμπαράσταση του κόσμου του δεν μπορούσε να βρει ρυθμό. Οι Τούρκοι πίεσαν στην άμυνα, έκλεισαν τους διαδρόμους προς το καλάθι τους, ενώ στην επίθεση “βομβάρδιζαν” από την περιφέρεια.

Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι την τέταρτη περίοδο όταν ένα μπλακ άουτ των ερυθρόλευκων τους έριξε στο καναβάτσο. Οι παίκτες του Ίβκοβιτς έκαναν 5 λεπτά να σκοράρουν και η Φενέρ το εκμεταλλεύτηκε φτάνοντας σε μία μεγάλη νίκη που της δίνει πλεονέκτημα για την πρώτη θέση.

Ο Τόμας έκανε την μεγαλύτερη ζημιά στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας 19 πόντους. Ο Γιασικεβίτσιους δεν ήταν σε καλή ημέρα αφού πέτυχε 5 πόντους ενώ έκανε ισάριθμα λάθη. Η περιφέρεια πάντως της Φενέρ ήταν αποτελεσματικότατη με 8/10 τρίποντα. Aπίστευτo νούμερo!

Από τον Ολυμπιακό ο Παπαλουκάς έμοιαζε να παλεύει μόνος του στο τέλος, ο Σπανούλης έκανε πολλά λάθη ενώ ο άρρωστος Μπουρούσης και ο Νεστέροβιτς βοήθησαν ελάχιστα.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 33-33, 58-55, 70-84

Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 15 (2/2 τρίποντα, 3 κλεψίματα), Νεστέροβιτς 2, Σπανούλης 14 (1 τρίποντο, 6 λάθη), Μπουρούσης 7 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Μαυροκεφαλίδης 4, Νίλσεν 2, Παπανικολάου 4, Έρτσεγκ 10 (1 τρίποντο), Τεόντοσιτς 7 (1 τρίποντο), Χαλπερίν 5 (1 τρίποντο)
 
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ:  Ούκιτς 17 (1 τρίποντο), Ονάν 14 (2 τρίποντα), Λαβρίνοβιτς 4 (1 τρίποντο), Γιασικεβίτσιους 5 (1 τρίποντο, 5 λάθη), Σαβάς 7, Κίνσεϊ  3, Τόμας 19 (2 τρίποντα), Μέι 8, Πρέλτζιτς 7 (1 τρίποντο)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε