Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η…φιλική παραίτηση Φερέιρα και η τρίτη θητεία του Ρότσα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ζεσουαλντο Φερέιρα μετά από 2 χρόνια αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να αναλαμβάνει για τρίτη φορά τις τύχες της ομάδας.

Ο Φερέιρα με τη γραπτή του δήλωση ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε από το πόστο του, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τη θλίψη της για το “διαζύγιο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση θα έχει και αποζημίωση. Ο Γιάννης Αλαφούζος στήριξε όσο κανείς τον Πορτογάλο αλλά δεν άντεξε άλλο στις πιέσεις και αποφάσισε να του ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

Ο Φερέιρα συμφώνησε να αποχωρήσει και μάλιστα με φιλικό τρόπο και δεν αξιώνει όλα τα χρήματα της αποζημίωσης. Ο Πορτογάλος αναμένεται να εισπράξει 600.000 ευρώ αντί για τις 800.000 που προέβλεπε το συμβόλαιο του.

Μάλιστα ο διακανονισμός που έγινε αφήνει περιθώρια στους “πράσινους” να καταβάλουν να  χρήματα σε δόσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο.

Πλέον ο Χουάν Ραμόν Ρότσα θα αναλάβει να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα. Ένας προπονητής που γνωρίζει καλά τους νέους παίκτες και που έχει συνδέσει το όνομα του με τη μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού την περίοδο 1995-96. Ο Αργεντινός τεχνικός στηρίζει πολλά στον ψυχολογικό παράγοντα και αυτή είναι η ελπίδα των “πράσινων” για άμεση αλλαγή στην εικόνα της ομάδας.

Παραιτήθηκε ο Φερέιρα! – ΠΑΕ Παναθηναϊκός:”Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη”

Φερέιρα: Αποχωρώ για να προστατέψω τον Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε