Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ΓΓΑ μπλοκάρει τη μετακίνηση των φίλων του Παναθηναϊκού!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI.

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής έστειλε έγγραφο στην αστυνομία και αιτείται την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του Παναθηναϊκού, λόγω των επεισοδίων στην Καβάλα, ενώ ζητάει και από τον ΟΠΑΠ να ενεργοποιήσει τις ρήτρες βίας.

H ΓΓΑ δείχνει αποφρασισμένη να μην επιτρέψει να διαιωνιστεί το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα και γι’ αυτό εισηγήθηκε την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Παναθηναϊκού στο επόμενο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Εργοτέλη.

Αφορμή στάθηκαν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Καβάλα όπου πρωταγωνίστησαν οι οπαδοί των “πράσινων”. Επίσης ο Παναγιώτης Μπιτσαξής προτρέπει τον ΟΠΑΠ να ενεργοποιήσει τις ρήτρες βίας.

Το έγγραφο της ΓΓΑ προς την αστυνομία

“Από τη μελέτη των αναφορών της Αστυνομίας για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague προκύπτει ότι, μεταξύ διαφόρων γεγονότων σημειώθηκαν επεισόδια ευρείας κλίμακας στηv Καβάλα από μερίδα οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα σοβαρή διαταραχή της δημόσιας τάξης στην Καβάλα.

Με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αυτό αγώνα, εκτιμούμε ότι η οργανωμένη μετακίνηση και διάθεση εισιτηρίων σε οπαδούς του Παναθηναϊκού εγκυμονεί κινδύνους για το άμεσο μέλλον.

Για την εκτίμησή μας αυτή ενημερώσαμε σχετικά τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Προκειμένου να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις, παρακαλούμε στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς σας, να εισηγηθείτε περί του αν πρέπει να απαγορευθεί η διάθεση εισιτηρίων και η μετακίνηση οπαδών της παραπάνω ΠΑΕ κατά τον αμέσως επόμενο εκτός έδρας αγώνα της.

Το παρόν έγγραφο κοινοποιούμε και προς τον ΟΠΑΠ, για την εφαρμογή του κανονιστικού πλαισίου των χορηγιών για το οποίο έχει δεσμευθεί, για την αποτροπή φαινομένων βίας στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε