Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Γιουνάιτεντ “καθάρισε” την Λίβερπουλ και η Σίτι την Άρσεναλ (VIDEOS)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε και δεύτερη νίκη φέτος επί της Λίβερπουλ, καθώς επικράτησε των “κόκκινων” με 2-1 στο “Ολντ Τράφορντ” και… καλπάζει προς τον τίτλο. Στο -7 η Μάντσεστερ Σίτι που νίκησε την Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο με 0-2.

Στις εξέδρες του “Ολντ Τράφορντ” βρέθηκε και ο Ζοσέ Μουρίνιο, προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία θα αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η διαφορά 21 βαθμών ήταν εμφανής από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης, αφού οι “κόκκινοι διάβολοι” είχαν την απόλυτη υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι άνοιξε το σκορ στο 19′ με κοντινό πλασέ, πετυχαίνοντας έτσι το 17ο γκολ του στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ).

Το 2-0 για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήρθε στο 54′ με τον Πατρίς Εβρά να πιάνει την κοντινή κεφαλιά, την μπάλα να χτύπά και λίγο στο κεφάλι του Νεμάνια Βίντιτς, για να καταλήγει στα δίχτυα του Ρέινα.

Ο Στάριτζ, που μπήκε στο ημίχρονο, έκανε πιο επιθετική την Λίβερπουλ και στο 57′ μείωσε με κοντινό πλασέ σε 2-1. Η Λίβερπουλ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 72ο λεπτό, αλλά το σουτ του Μπορίνι έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ και στο 85′ ο Στάριτζ αστόχησε από πολύ καλή θέση. Στο 90′ το σουτ του Στάριτζ πέρασε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ρέινα σταμάτησε το τακουνάκι του Φαν Πέρσι.

Στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας η Μάντσεστερ Σίτι εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι με την Άρσεναλ και χάρη στα γκολ των Τζέιμς Μίλνερ και Έντιν Τζέκο έφυγε νικήτρια από το “Εμιρέιτς” με 2-0. Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο των “πολιτών” στην έδρα των “κανονιέρηδων” μετά από 37 ολόκληρα χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε