Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Γιουβέντους “βλέπει” Παπασταθόπουλο!

Η Γιουβέντους “βλέπει” Παπασταθόπουλο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού Τύπου, η Γιουβέντους έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Έλληνα αμυντικό, που εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν με την  Βέρντερ Βρέμης.

Η γερμανική “Bild” αναφέρει ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους.

Η Βέρντερ Βρεμης μπορεί να πλήρωσε 5 εκ ευρώ στην Τζένοα για να αγοράσει τα δικαιώματα του Έλληνα στόπερ αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι αυτός θα μείνει στο “Weserstadion”.

Το δημοσίευμα αναφέρει: “Ο Σούπερ Έλληνας Σωκράτης έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις ως κεντρικός αμυντικός. Δεν υπάρχει αμφιβολία για ποιον λόγο ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς η Βέρντερ, όμως υπάρχουν αμφιβολίες αν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στην ομάδα του. Όλα δείχνουν ότι ο Σωκράτης βρίσκεται στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Γιουβέντους”.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Παπασταθόπουλου, Νίκος Κιλτσίδης και Κώστας Φάρρας δηλωσαν στην εφημερίδα: “Η Βέρντερ Βρέμης έχει ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς. Τώρα ο Σωκράτης ανήκει στη Βέρντερ. Εάν κάποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, τότε πρέπει να επικοινωνήσει με την ομάδα του”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε