Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η ίδια συμμορία διέρρηξε τα σπίτια των Τσόρι και Ιμπάρμπο;

Η ίδια συμμορία διέρρηξε τα σπίτια των Τσόρι και Ιμπάρμπο;

Σπείρα ληστών φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τα σπίτια γνωστών ξένων παικτών που αγωνίζονται στις ομάδες της Superleague. Μετά τον Τσόρι Ντομίνγκες του Ολυμπιακού, θύμα έπεσε και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο του Παναθηναϊκού.

Όπως όλα δείχνουν η ίδια συμμορία κρύβεται πίσω από τις διαρρήξεις των σπιτιών των δύο παικτών στη Βούλα. Το βράδυ της Δευτέρας, άγνωστοι είχαν μπει στο σπίτι του Αργεντινού μέσου του Ολυμπιακού και το είχαν… σηκώσει, καθώς οι κακοποιοί άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό, κοσμήματα επίσης μεγάλης αξίας, αλλά και το σύνολο σχεδόν της γκαρνταρόμπας του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Οι διαρρήκτες, μάλιστα, γνώριζαν τα συστήματα ασφαλείας του σπιτιού και συγκεκριμένα τα σημεία που υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, προκειμένου να τις αποφύγουν, και κυρίως πού είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός. Να σημειωθεί πως σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας, παράθυρα, μπαλκονόπορτες αλλά και στην κεντρική πόρτα, δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. Κατά συνέπεια οι κακοποιοί είχαν στην κατοχή τους είτε “πασπαρτού”, είτε αντικλείδι.

Το αξιοσημείωτο είναι πως δεν υπάρχουν ίχνη διάρρηξης ούτε στο σπίτι του Ιμπράρμπο, το οποίο επίσης βρίσκεται στη Βούλα. Οι κακοποιοί μπήκαν σαν… κύριοι στο σπίτι του Κολομβιανού επιθετικού του Παναθηναϊκού και πήραν παρόμοια πράγματα μ’ αυτά που άρπαξαν από το σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκες. Οι δράστες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με άγνωστο περιεχόμενο, κοσμήματα καθώς επίσης και ρούχα μεγάλης αξίας.

Όπως όλα δείχνουν, πίσω από τις διαρρήξεις κρύβεται η ίδια συμμορία, η οποία φαίνεται πως στοχεύει να αδειάσει τα σπίτια ξένων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στα νότια προάστια.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε