Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η ήσυχη συνείδηση του Φερέιρα και η…οργή του κόσμου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του σε εντός έδρας ματς, αφού μετράει 4 συνεχόμενες ισοπαλίες όμως ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν έδειξε να ανησυχεί και με δηλώσεις του μετά το ματς ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Οι “πράσινοι” κατάφεραν να μείνουν στην ισοπαλία κόντρα στους δέκα παίκτες του Άρη. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος αυτή που εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ, με τον Φερέιρα να βάζει δύο καθαρά αμυντικά χαφ (Μαρίνος, Βιτόλο) και να αφήνει στον πάγκο τον ποιοτικότερο ποδοσφαιριστή που διαθέτει (Σισοκό).

Ο Παναθηναϊκός πέταξε εντελώς το πρώτο ημίχρονο ενώ και στο δεύτερο, όταν μπήκε ο Σισοκό, μπορεί να ήταν πιο δημιουργικός όμως δεν έθελξε με την απόδοση του.

Έστω και έτσι βρέθηκε να προηγείται στο 76′ με το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου (έχει πετύχει τα τελευταία τρία γκολ της ομάδας του) και είχε απέναντι του έναν Άρη που έπαιζε με δέκα παίκτες.

Κι όμως, η μαζική οπισθοχώρηση των “πράσινων” έδωσε τη δυνατότητα στους “κίτρινους” να αναζητήσουν την ισοφάριση. Την βρήκαν στο 89′ και βύθισαν στην κρίση τον Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος ξέσπασε, αποδοκίμασε τους παίκτες και τον Φερέιρα ενώ υπήρξε και επισόδιο οπαδού με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ στηρίζει τον Πορτογάλο αφού θεωρεί ότι μόνο κακό θα προκαλέσει τυχόν απομάκρυνση του.

Μέσα σε αυτό το κλίμα οι “πράσινοι” πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να προετοιμαστούν για το δύσκολο ματς της Πέμπτης με την Λάτσιο στο ΟΑΚΑ.

Τον…καθΑΡΗΣε – Επέστρεψε στην εντατική ο Παναθηναϊκός με…έμφραγμα στο φινάλε

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της 7ης αγωνιστικής

Φερέιρα: Κοιμάμαι ήσυχος – Ας κάνει ό,τι θέλει με μένα ο Παναθηναϊκός

Έξαλλος ο Αλαφούζος με οπαδό: Τι θέλετε, να φύγω;

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε