Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η… κατάρα των πέναλτι και το αφιλόξενο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έφυγε με σκυμμένο κεφάλι για δεύτερη φορά φέτος από το ΟΑΚΑ και έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να τον πιάσει στην κορυφή και στην ΑΕΚ να τον πλησιάσει στους 8 βαθμούς. Το τρίτο χαμένο πέναλτι φέτος, η αστοχία των επιθετικών και η κακή ημέρα των αστεριών του τα αίτια της ήττας. Έκοψε το ρεπό της Δευτέρας ο Μαρινάκης.

Αν και οι ερυθρόλευκοι είχαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο του ρυθμού εντούτοις δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το τέλος δήλωσε ότι θα πρέπει να μάθουμε να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ, αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι οι πρωτοκλασσάτοι παίκτες της ομάδας του βρέθηκαν σε κακό βράδυ.

Τον… σκότωσε ο “Ζορό”

Χειρότερος όλων και μοιραίος ήταν ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος είχε κάνει κακό ξεκίνημα στη σεζόν αλλά τον τελευταίο καιρό άρχισε να θυμίζει τον παίκτη των προηγούμενων χρόνων. Χθες επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις, έχασε πολλές μονομαχίες στο κέντρο ενώ βοήθησε ελάχιστα στη δημιουργία. Μετά το χαμένο πέναλτι ήταν σαν να μην έπαιζε ενώ χαρακτηριστική είναι η φάση του γκολ όταν έχασε τον Ντιόπ.

Μιραλάς και Πάντελιτς έχασαν από μία μεγάλη ευκαιρία, ενώ ο δεύτερος φέρει ίσως τη μεγαλύτερη ευθύνη στο γκολ του Μπλάνκο αφού έκανε τρίπλα έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού και έχασε τη μπάλα. Οι φίλοι της ομάδας ζητούσαν επιτακτικά την κοινή παρουσία τους στην ενδεκάδα, ο Βαλβέρδε τους έριξε στη μάχη στο δεύτερο μέρος, αλλά οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να κάνουν τη δουλειά τους.

Ο Ιμπαγάσα έδειξε εμφανώς επηρεασμένος από τη μακρά, όπως αποδείχθηκε, απουσία του ενώ ο Ριέρα έπαιξε μόλις ένα 20λεπτο.

Οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την τρίτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και απογοήτευσαν τον κόσμο τους που περίμενε κάτι περισσότερο από αυτούς. Ο δρόμος για τον τίτλο βέβαια παραμένει ανοιχτός αλλά αν συνεχίσουν να βλέπουν το δέντρο και να χάνουν το δάσος τότε τα προβλήματα τους θα γιγαντωθούν.

Μετά το τέλος του ματς δεν έλλειψε και η γνωστή πλέον κόντρα για τη διαιτησία, στην οποία ενεπλάκη εξ αποστάσεως και ο Παναθηναϊκός.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξέφρασαν παράπονα και για τη φιλοξενία. Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν μετά το ματς, δύο εύσωμοι τύποι ήταν έξω από τα αποδυτήρια και δημιούργησαν πρόβλημα στην αποστολή της ομάδας, ενώ έχουν παράπονα για το ότι μετά το γκολ της ΑΕΚ δεν υπήρχαν μπάλες για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι πολύ απογοητευμένος με την χθεσινή εμφάνιση των παικτών και γι’ αυτό έκοψε το ρεπό της Δευτέρας που τους είχε δώσει ο Βαλβέρδε. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αναμένεται να επισκεφτεί τους ποδοσφαιριστές και να τους τα πει ένα… χεράκι.

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι

Μώραλης: Περαστικός ο Αδαμίδης – Δεν ξέρει ούτε να κερδίζει

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε