Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η καθίζηση, το πικρό…ποτήρι και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ποδοσφαιρική…αυτοχειρία και κατάρρευση. Αν και καλύτερος απ’ την Μέταλιστ, ο Ολυμπιακός έμεινε από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο και κατόρθωσε μέσα σε πέντε λεπτά να βάλει τέλος στην ευρωπαϊκή του πορεία.

Με τέτοια εμφάνιση.. ήταν κρίμα κι άδικο. Ο Ολυμπιακός “πάτησε” την Μέταλιστ για ένα ημίχρονο, αλλά η εικόνα που παρουσίασε στην επανάληψη του στέρησε τη χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στους “8” του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου δεν κατάφεραν να περάσουν οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ.

Αυτοκτόνησε! – Οδυνηρός αποκλεισμός του Ολυμπιακού με “χαρακίρι” στο φινάλε

Ήταν μία πολύ κομβική ευρωπαϊκή στιγμή για την ομάδα του Βαλβέρδε, που εάν συνέχιζε θα έγραφε ιστορία και θα είχε το δικαίωμα να κάνει ακόμα πιο μεγάλα όνειρα.

ΦΩΤΟ Newsports

Το ξεκίνημα του ματς, ήταν όπως το είχε σχεδιάσει ο Βάσκος τεχνικός. Γρήγορο γκολ ήθελε ο Βάσκος, γρήγορο γκολ ήρθε από συνεργασία δύο αριστερών μπακ! Σέντρα Χολέμπας, κεφαλιά Μαρκάνο.

Οι “ερυθρόλευκοι” όμως προδόθηκαν από τις δυνάμεις τους στην επανάληψη, οπισθοχώρησαν και… πλήρωσαν ακριβά τα λάθη τους.

Αν και ο Μέγιερι θύμισε τον Κάρολ πιάνοντας το πέναλτι που κέρδισαν οι Ουκρανοί, λίγο αργότερα φέρει ευθύνη στα δυο γκολ που δέχθηκαν οι Πειραιώτες και έτσι το όνειρο για ανεπανάληπτη πορεία στην διοργάνωση χάθηκε.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν τα ρέστα τους, ο Ολυμπιακός νωρίτερα είχε χάσει και δυο απ’ τους καλύτερους παίκτες του (Ιμπαγάσα, Μανιάτη) και μέσα σε πέντε λεπτά χάθηκε η πρόκριση.

ΦΩΤΟ Newsports

Η εικόνα στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα ήταν ανάλογη εκείνης που ακολούθησε τη νίκη επί της Άρσεναλ μετά την είδηση της ήττας της Ντόρτμουντ από τη Μαρσέιγ και το χαμένο εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Το πλήγμα στον Ολυμπιακό δεν ήταν μόνο ψυχολογικό, αλλά και αγωνιστικό. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα και υπάρχει ανησυχία για θλάση.

ΦΩΤΟ Newsports

“ΟΚ” ο Μανιάτης – Θεραπεία για Ιμπαγάσα και Τοροσίδη

Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, αλλά εκτιμάται πως είναι απίθανο να παίξει την Κυριακή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε