Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Η κάθοδος των Αρειανών!

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Εκστρατεία” με 300 κίτρινα πούλμαν οργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη και μέχρι αύριο οι οπαδί του Άρη θα είναι στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου. “Ντοπάρει” τους συμπαίκτες του ο Κόκε. Το πριμ που θα πάρουν οι παίκτες.

Πανζουρλισμός” επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Άρη για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου. Περίπου 12.000 φίλοι των κιτρινόμαυρων αναμένονται με 300(!) πούλμαν στην Αθήνα, ενώ οι υπόλοιποι θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα  με αεροπλάνα, τρένα ή και με τα αυτοκίνητα τους.

 
Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά την προπόνηση της Πέμπτης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία περιλάμβάνονται όλοι οι παίκτες του. Μαζί με την “κιτρινόμαυρη” αποστολή ταξίδεψαν σήμερα στην πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” και οπαδοί της ομάδας. Στις 14:00 ο Αργεντινός τεχνικός και ο Σέρχιο Κόκε θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου στο Ολυμπιακό Στάδιο και η τελευταία προπόνηση του Άρη θα γίνει στις 20:30 στο γήπεδο του τελικού.

Ρόλο…εμψυχωτή στα αποδυτήρια έχει αναλάβει ο Κόκε, ο οποίος έδωσε το σύνθημα στους συμπαίκτες του: “Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να δώσουμε την ψυχή μας και στο τέλος πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίζουμε. Πάμε να το πάρουμε”.
 

Ο προπονητής του Άρη φαίνεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσουν και προβληματίζεται για μία θέση ανάμεσα στους Μεριέμ και Χαβίτο. Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν καπαρωμένες από τους Σηφάκη, Νέτο, Βανγκέλι, Νασούτι, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Πρίττα, Κάλβο, Κόκε και Κάμπορα.

Η παίκτες του Άρη σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου θα μοιραστούν πριμ ύψους 650.000 ευρώ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε