Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η καυτή φωτογράφιση του Sami Khedira με την σύντροφό του έφερε μπελάδες! Φωτογραφίες

Η καυτή φωτογράφιση του Sami Khedira με την σύντροφό του έφερε μπελάδες! Φωτογραφίες

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και η καλή του Lena Gercke θα είναι ο λόγος που κάποιος θα πάει φυλακή…

Η σύζυγος Sami Khedira εμφανίζεται συνεχώς σε εξώφυλλα και editorials περιοδικών μόδας. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει σε καυτές πόζες αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό. Άλλωστε είναι ένα από τα καλύτερα μοντέλα της Γερμανίας και τι κι αν είναι μόλις 24 χρονών ξέρει καλά να παίζει με τον φωτογραφικό φακό.

Για τους καλά διαβασμένους θα την θυμάστε κι από τον πρώτο κύκλο του γερμανικού Next Top Model to 2006 όπου κέρδισε.

Για τους ποδοσφαιρόφιλους είναι απλά η σύντροφός του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και η Lena συχνά ταξιδεύει λόγω της δουλειάς της η βάση της είναι στην Ισπανία για να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της.

Όσο λοιπόν το ζευγάρι συνεχίζει την ευτυχισμένη ζωή του κάποιος άλλος κινδυνεύει να πάει φυλακή για χάρη τους. Ο λόγος για τρεις δημοσιογράφους εφημερίδας της Τυνησίας οι οποίο αναδημοσίευσαν την σέξι φωτογράφιση του ζευγαριού στο γερμανικό περιοδικό GQ.

To δημοσίευμα, σύμφωνα με την κυβέρνηση της χώρας, προσβάλλει ηθικά και έτσι συνελήφθησαν ο διευθυντής της εφημερίδας, ο διευθυντής σύνταξης και ένας συντάκτης.

Σάλος έχει προκληθεί στη χώρα με αρκετούς να προσπαθούν να αλλάξουν την απόφαση και να σώσουν τους δημοσιογράφους από την φυλακή!

Θυμηθείτε την επίμαχη φωτογράφιση…

…καθώς και τα backstage της!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε