Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Κέρκυρα τη νίκη ο Πανιώνιος το… χειροκρότημα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παίζοντας μαζική άμυνα, η Κέρκυρα “απέδρασε” από την Νέα Σμύρνη με τέρμα του Καραλή (71′) και υποχρέωσε τον ανώτερο Πανιώνιο στην πρώτη εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα.

Δείτε ΕΔΩ το LIVΕ του αγώνα

Ο Πανιώνιος μπήκε απ’ την αρχή της αναμέτρησης δυνατά, είχε τον έλεγχο του αγώνα και περιόρισε την Κέρκυρα σε ρόλο… κομπάρσου, αφού το μόνο που έκανε (πέρα από την ευκαιρία στο 32′ με τον Μπάρκογλου) ήταν να περιμένει στην άμυνα. Απ’ την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι έχασαν την πιο καλή τους ευκαιρία στο 37′, όταν ο Αναστασόπουλος έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Σάμαρη.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο και στην επανάληψη, με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή να επιτίθεται μαζικά, χωρίς όμως να φτιάχνει την κλασσική ευκαιρία. Από την άλλη η Κέρκυρα αμύνθηκε προσεκτικά και θέλησε να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι Φαίακες κατάφεραν να κάνουν το 1-0, με τέρμα του Καραλή στο 70′

Οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα για την ισοφάριση, η Κέρκυρα αμύνθηκε μαζικά και τελικά έφυγε με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε