Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η κόντρα… καλά κρατεί

Έπεσαν... για να ξανανέβουν οι τόνοι, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Όσες συσκέψεις κι αν γίνουν, όσες συμφωνίες κι αν υπάρξουν οι αιώνιοι παραμένουν… αιώνιοι.

Ακόμη ένα επεισόδιο στο σήριαλ του Κυριακάτικου ντέρμπι “προβλήθηκε” την Πέμπτη. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκαν οι προσκλήσεις που θα πάρει ο Παναθηναϊκός για το ματς του Γ. Καραϊσκάκης.

 
Αρχικά η συμφωνία έκανε λόγο για 25 προσκλήσεις όμως ο Ολυμπιακός δίνει μόλις 10, όσες είναι υποχρεωμένος να δώσει με βάσει το καταστατικό της Σούπερ Λίγκας.
 
Ακολουθεί ο νέος χαρτοπόλεμος των δύο πλευρών
 
Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναθηναϊκός
 
“Στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά με την παρουσία και εκπροσώπων των δύο ομάδων αποφασίστηκε να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι απ’ όλες τις πλευρές εν όψει του αγώνα της Κυριακής και να ισχύσουν τα ήδη συμφωνηθέντα στην προηγούμενη σχετική σύσκεψη.

Μέρος αυτής της προηγούμενης συμφωνίας ήταν ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα έπαιρνε είκοσι πέντε (25) προσκλήσεις ως φιλοξενούμενη, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι και στους περσινούς αγώνες πρωταθλήματος ο εκάστοτε φιλοξενούμενος είχε λάβει αυτόν ακριβώς τον αριθμό προσκλήσεων.

Σήμερα, αργά το απόγευμα, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή από τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο:

“Στo πλαίσιο του αγώνα πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 29/11 στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και όπως ορίζει η Προκήρυξη Πρωταθλήματος 2009-10 (άρθρο 31, παρ. 1), παρακαλώ όπως μας γνωστοποιήσετε τα ονόματα των δέκα (10) εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που θα φιλοξενηθούν σε σουίτα, στη VIP περιοχή του Σταδίου, προκειμένου να εκδοθούν οι αντίστοιχες ονομαστικές προσκλήσεις”

Η απλή αθέτηση μιας συμφωνίας ίσως να μην είναι ξένη προς τις πρακτικές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ασφαλώς ο μειωμένος αριθμός των προσκλήσεων που θα λάβουμε είναι ενδεικτικό της φιλοξενίας που επιφυλάσσει ο Ολυμπιακός στη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια είναι ενδεικτική του πώς εννοεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός τη συνεργασία και την αποκλιμάκωση της έντασης εν όψει του derby της Κυριακής.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δηλώνει ότι θα προσφέρει στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο β΄ γύρο, 25 προσκλήσεις, όπως και πέρσι.”

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανεπίσημα απαντάει λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί δημιουργείται θέμα από τη στιγμή που η Σούπερ Λίγκα είναι ξεκάθαρη στο πόσες προσκλήσεις υποχρεούται να δώσει η γηπεδούχος ομάδα. 

Αγωνιστικά προβλήματα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε