Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η κόντρα των “γκαφατζήδων”

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Τα λάθη των τερματοφυλάκων της Αγγλίας και της Αλγερίας στην πρώτη αγωνιστική του Μουντιάλ έμελλε να κρίνουν τις αναμετρήσεις του τρίτου ομίλου. Σήμερα οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους.

Το τελευταίο ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στο Green Point του Κέιπ Τάουν, στις 21.30. Η Αγγλία που προέρχεται από το 1-1 κόντρα στις ΗΠΑ θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο έτσι ώστε να κρατάει την τύχη στα χέρια της. Ο Καπέλο προσπάθησε τις προηγούμενες ημέρες να στηρίξει ψυχολογικά τον τερματοφύλακα Γκριν στον οποίο έχει ασκηθεί έντονη κριτική μετά τη “γκάφα” του.

Ο Κινγκ δεν υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό και έτσι παρτενέρ του Τέρι όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Κάραχερ. Άλλη μία αλλαγή θα έχει η ενδεκάδα των “λιονταριών” με τον Μπάρι να παίρνει τη θέση του Μίλνερ.

Από την άλλη οι Αλγερινοί έχασαν το πιο εύκολο θεωρητικά ματς που είχαν να δώσουν στο Μουντιάλ και πλέον οι ελπίδες τους για πρόκριση είναι περιορισμένες. Δεν πρόκειται πάντως να τα παρατήσουν έστω κι αν δεν θα έχουν τον Γκετζάλ που αποβλήθηκε στον αγώνα κόντρα στη Σλοβενία.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε