Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Η κουνιάδα του Γκιγκς είχε “πάρει” τη… μισή Γιουνάιτεντ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Σύμφωνα με δημοσίευμα, η γυναίκα του αδερφού Γκιγκς, εκτός από την οκταετή σχέση μαζί του, είχε σύντομες ερωτικές… περιπέτειες και με άλλους τρεις παίκτες των “κόκκινων διαβόλων”!
Η 28χρονη Νατάσα, σύζυγος του μικρού αδελφού Γκιγκς, Ρόντρι και μητέρα δύο παιδιών, σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Daily Mail”, είχε σχέσεις και με τους Ντουάιτ Γιορκ, Φιλ Μπράντσλεϊ και Ντάνι Σίμπσον, όταν και οι τρεις έπαιζαν για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Τις αποκαλύψεις αυτές μάλιστα, φέρεται να έκανε η ίδια η Νατάσα, εκμυστηρευόμενη τα μυστικά της σε φίλους.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Νατάσα είχε σχέση με τον Γιορκ, κάπου μεταξύ 1998 και 2002, οπότε εκείνος έκανε καριέρα στο σύλλογο.
 
Αμέσως μετά, ανέπτυξε σχέση με τον Σίμπσον, όταν εκείνος προσπαθούσε να μπει στην πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ, εν συνεχεία με τον Μπράντσλεϊ και τελικά, με τον διασημότερο όλων, και μελλοντικό της κουνιάδο τότε, Ράιαν Γκιγκς.
 
“Η Νατάσα ήταν πάντα πολύ δημοφιλής με τους ποδοσφαιριστές. Φαίνεται, πως της άρεσε πολύ αυτός ο τρόπος ζωής”, δήλωσε πηγή στη βρετανική εφημερίδα “Sun”.
 
H εφημερίδα δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή με τους εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών.
 
Τα “κατορθώματα” της Νατάσα όμως, φαίνεται ότι δε σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με τη Sun, τον περασμένο μόλις μήνα, απατούσε το σύζυγό της με τον 21χρονο μάνατζερ, Λιούις Γουάιτ, από την Αγία Νάπα.
 
Ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα: “Έχω κοιμηθεί με πέντε γυναίκες, από τότε που ήρθα εδώ. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μία από αυτές ήταν και η γυναίκα του αδελφού του Ράιαν Γκιγκς. Δεν μπορούσα να το πιστέψω κι εγώ, αλλά τη συνάντησα, μιλήσαμε και μετά για μία εβδομάδα, όσο ήταν εδώ, είχαμε καθημερινή σεξουαλική επαφή”.
 
“Βρισκόμασταν κάθε βράδυ. Ήταν η καλύτερη από όλες όσες είχα. Κάναμε έρωτα ξανά και ξανά. Απλά δεν μπορούσα να τη σταματήσω”, είπε, προσθέτοντας πως ακόμη και αφού επέστρεψε στο σπίτι της, διατηρούσαν επαφή με γραπτά μηνύματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε