Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η “μάχη” για την παραμονή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρακολουθήστε την εξέλιξη των αγώνων Skoda Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 1-0, Ηρακλής – Πανιώνιος 1-1 και Λάρισα – Εργοτέλης 3-3 που θα κρίνουν πολλά στην… μάχη των ομάδων για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα.

Λήξη στο Καυτανζόγλειο

Λήξη στα Πηγάδια

90+4′ ΓΚΟΛ για τον ΗΡΑΚΛΗ, 1-1. Ο Μαχόπ με δυνατό σουτ μέσα απ’ την περιοχή νίκησε τον Μάχο

Λήξη στο “AEL FC Arena”.

92′ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη, 3-3. Ο Βερπακόφσκις με προβολή νίκησε τον Αμπάρη

79′ ΓΚΟΛ για την Λάρισα, 3-2. Ο Κουζέν με κεφαλιά έβαλε και πάλι την ΑΕΛ στη… θέση του οδηγού

67′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Λέτο στη θέση του Πετρόπουλου

65′ ΓΚΟΛ για την Ξάνθη, 1-0.
Ο Κατόνγκο έκανε τη σέντρα από δεξιά η μπάλα έφτασε στον Μαρσελίνιο και εκείνος με έξυπνο τακουνάκι έστειλε την μπαλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου.

60′ ΔΟΚΑΡΙ για την Ξάνθη με τον Πόι. Ο Αργεντινός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

51′ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη, 2-2. Ο Χίμπλινγκερ πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων και έφερε εκ νέου την ισορροπία στο παιχνίδι.

48′ ΓΚΟΛ για την Λάρισα, 2-1. Ο Τσινμπάμπα, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο ημίχρονο, πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και αφού απέφυγε με εξαιρετική ντρίμπλα τον Ζούνιο, νίκησε με δυνατό σουτ τον Δασκαλάκη.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

ΗΜΙΧΡΟΝΟ στις αναμετρήσεις

38′ ΓΚΟΛ για τον Πανιώνιο, 0-1. Ο Γουνδουλάκης βρήκε με κεφαλιά τον Μήτρογλου και ο υψηλόσωμος φορ πλάσαρε σωστά τον Μπαντή.

23′ Αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Σάμαρης στη θέση του Γιόνσον.

22′ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη, 1-1. Μετά από σέντρα που έγινε από τα αριστερά, ο Βερπακόφσκις πήρε εξαιρετική γυριστή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΛ, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Αμπάρη.

19′ Πέναλτι για τον Ηρακλή σε ανατροπή του Γιάκομπ. Ο Ρουμάνος επιθετικός ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών, αλλά νικήθηκε από τον Μάχο.

13′ ΓΚΟΛ για την Λάρισα, 1-0. Ο Αμπουμπακάρι έκανε το σουτ με το δεξί μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε και σε κάποιο σώμα και κατέληξε στα δίχτυα του ακινητοποιημένου Δασκαλάκη.

1′ Σέντρα στους αγώνες

Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από τους σεισμούς στην Ιαπωνία

Οι συνθέσεις:

SKODA Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης


Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος):
Γκσμπούρνινγκ, Μπόατενγκ, Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μαρσελίνιο, Φλίσκας, Κατόνγκο, Μπέρτος, Πόι, Σουάνης

Αστ. Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Μπαστία, Κερ, Ρούμπιλ, Ροτζέριο, Ουντότζι, Παπάζογλου


Ηρακλής – Πανιώνιος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Μπαντής, Αραμπατζής, Λίμα, Χοσέμι, Κυριαζής, Ντάνι, Παπαστεριανός, Πίτου Γκαρσία, Σολτάνι, Επαλέ, Ιάκομπ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Όμο, Μπάλαμπαν, Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς

Λάρισα – Εργοτέλης

Λάρισα (Νίκος Κωνστένογλου): Αμπάρης, Μελίσσης, Ταυλαρίδης, Ταλ, Κουζέν, Αμπουμπακάρι, Πανκρατ, Ρέντζας, Κανόμπιο, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Ρουμπάκης, Ρομάνο, Βερπακόφσκις, Αλεξόπουλος, Σίλβα Τζούνιορ, Ολίσε, Μπούντιμιρ, Σασιασβίλι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε