Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η “μάχη” της δεύτερης θέσης – Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (19:30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με στόχο να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης. Παρακολουθήστε LIVE τον αγώνα στο NewsIt.

Ένα από τα σημαντικότερα ματς της 18ης αγωνιστικής διεξάγεται στην Τρίπολη. Ο 3ος του βαθμολογικού πίνακα Αστέρας φιλοξενεί τον 2ο ΠΑΟΚ με την μεταξύ τους διαφορά να είναι στους τέσσερις βαθμούς.

Ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να παρατάξει τους γηπεδούχους με τον Φούλοπ κάτω από τα δοκάρια ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τσαμπούρ, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ και Πιπίνη.  Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ουσέρο και Αλβάρες, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Ναβάρο, Ντε Μπάσις και Ράγιος. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Περόνε.

Στην αντίπερα όχθη ο Γιώργος Δώνης θα έχει τον Γλύκο στα γκολπόστ ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αποστολόπουλο, Κατσουράνη, Κατσικά και Λίνο.  Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Κάτσε, ο οποίος θα έχει ως εσωτερικούς χαφ τους Φωτάκη και Σταφυλίδη. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Λόρενς και Αθανασιάδης.

Συνάντηση Σαββίδη με Στουρνάρα, Σαμαρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε