Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Η “μάχη” της ψυχολογίας στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο “φόβος” του Πάντου, οι “ερυθρόλευκες” επισκέψεις στο πιλοτήριο και τα γερμανικά “βλέμματα” πάνω στον Τοροσίδη.  

Μια ημέρα πριν την μεγάλη πρόκληση για την είσοδο στην 8αδα του Τσάμπιονς Λίγκ, το κλίμα στο “στρατόπεδο” των Πειραιωτών είναι χαλαρό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σημασία του αγώνα με τη Μπορντό δεν αναγνωρίζεται από όλους. Το παν αυτή τη στιγμή είναι η ψυχολογία για την ομάδα του Μπάντοβιτς, η οποία μετά τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι και στο καλύτερο σημείο.

Στην πτήση για τη Γαλλία, ωστόσο, οι παίκτες προσπάθησαν να ξεχαστούν για λίγο. Ο Τάσος Πάντος βρήκε την ευκαιρία να αναμετρηθεί με έναν από τους κακούς του “δαίμονες”…που είναι ο φόβος του για τα αεροπλάνα. Ο παίκτης του Ολυμπιακού επισκέφθηκε το πιλοτήριο, όπου έμεινε για λίγη ώρα προκειμένου να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε από τους πιλότους. Την περιέργεια τους ικανοποίησαν και οι Λούα Λούα και Τοροσίδης, που ακολούθησαν.

Ο Βασίλης Τοροσίδης, θα αποτελέσει “πόλο έλξης” και στον αυριανό αγώνα, καθώς στο γήπεδο αναμένεται να βρεθεί άνθρωπος της Μπάγερν Μονάχου, η οποία φέρεται να περιλαμβάνει τον Έλληνα διεθνή στην λίστα των μεταγραφικών της στόχων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε