Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η μέρα των… πρωτάρηδων – Ανέβηκε τρίτος ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με δύο πανέμορφα γκολ του Παναγιωτούδη και του Νιμανί, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Δόξα Δράμας και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν και τρία δοκάρια,

Ο ΠΑΟΚ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Δόξα για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στα πλέι οφ και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον 17χρονο Παναγιωτούδη.
 
Ο νεαρός μέσος του Δικεφάλου στην πρώτη του παρουσία στην ενδεκάδα της ομάδας, με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ στο 12ο λεπτό, έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους.
 
Η Δόξα δεν μπορούσε να απειλήσει αλλά και ο ΠΑΟΚ έδειχνε να είναι ικανοποιημένος με το υπέρ του 1-0 στο πρώτο μέρος.
 
Οι γηπεδούχοι έχασαν απίστευτη διπλή ευκαιρία στις αρχές του δεύτερου μέρους. Ο Σταφυλίδης με εκπληκτικό σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αθανασιάδης μόνος του κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.
 
Ότι δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ στο 54′ το πέτυχε 5 λεπτά αργότερα. Ο Νιμανί με εξαιρετική προσπάθεια και πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με το πρώτο του γκολ ως παίκτης του ΠΑΟΚ.
 
Οι παίκτες του Μπόλονι στη συνέχεια έβαλαν σημάδι τα δοκάρια. Ο Παναγιωτούδης στο 63′ άγγιξε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ στο 75′ το φάουλ του Γκαρσία χτύπησε στο δοκάρι ενώ ο Τσιρίλο δεν μπόρεσε από κοντά να κάνει τρία τα τέρματα της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην τρίτη θέση και με νίκη την τελευταία αγωνιστική θα διατηρήσει τον ένα βαθμό στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (68’ Γεωργιάδης), Μαλεζάς, Ίβιτς (60’ Γιάννου), Αθανασιάδης, Παναγιωτούδης, Νιμανί (76’ Λίνο), Έτο.

Δόξα Δρ: Δαύκος, Τριποτσέρης, Γκαρακλίδης, Καπέλ (57’ Κυβελίδης), Αραβίδης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός (46’ Ρούτσης), Ουέλινγκτον, Σοϊλέδης (68’ Στεργιανός).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε