Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η μεταγραφολογια… καλά κρατεί στον Ολυμπιακό

Η μεταγραφολογια… καλά κρατεί στον Ολυμπιακό

Πληθαίνουν καθημερινά τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση παικτών. Οι περιπτώσεις του Πίντο του ΑΠΟΕΛ και του Κακουτά της Τσέλσι.

 Μέσα στο πλήθος αρκετών περιπτώσεων, που “τσεκάρονται” από τους Πειραιώτες υπάρχει και το όνομα του Χέλιο Πίντο (αριστερά στην ΦΩΤΟ).

 
Ο 27χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έχει προταθεί στους “ερυθρόλευκους” και παρακολουθείται στενά από το τμήμα σκάουτινγκ, καθώς το καλοκαίρι μπορεί να αποκτηθεί με μόλις 250.000 ευρώ, λόγω της ρήτρας στο συμβόλαιό του.
 
Με βάση πορτογαλικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας της πατρίδα του, το “maisfutebol.iol.pt”, ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον αριστεροπόδαρο χαφ του ΑΠΟΕΛ, αφού το 27χρονο παίκτη “τσεκάρει” και η Μπράγκα.
 
Η… μεταγραφολογία όμως δεν σταματά εκεί, αφού ο προπονητής της Ντιζόν εμπλέκει τον Ολυμπιακό σε μεταγραφικό σενάριο για την απόκτηση του Γκαέλ Κακουτά.
 
Η γαλλική ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει τον 20χρονο αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό από την Τσέλσι, ωστόσο σύμφωνα με τον προπονητή της, Πατρίς Καρτερόν, είναι δύσκολο αφού στο… κόλπο έχουν μπει ομάδες όπως οι πρωταθλητές Ελλάδας.
 
“Συζητάμε με την Τσέλσι. Έχουμε συμφωνήσει με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, αλλά έξι ομάδες ενδιαφέρονται για τον Κακουτά και ανάμεσά τους η Μαρσέιγ και ο Ολυμπιακός, που προσφέρουν περισσότερα χρήματα. Ευτυχώς έχω καταφέρει να πείσω τον παίκτη πως θα είναι καλύτερο για εκείνον να έρθει στη Ντιζόν για να έχει χρόνο συμμετοχής”, τόνισε ο τεχνικός της Ντιζόν.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε