Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η μεταμόρφωση και οι Αγγελόπουλοι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το μήνυμα του Σωκράτη Κόκκαλη που έκανε τους παίκτες του Ολυμπιακού να δείχνουν αγνώριστοι και η επαναπροσέγγιση των αδερφών Αγγελόπουλων που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Το ντέρμπι – διαφήμιση “βάφτηκε” κόκκινο

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ και έδειξε σημάδια ζωής στην πιο κρίσιμη καμπή των πλέι-οφ. Αυτή η τεράστια αλλαγή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον πρόεδρο του. Ο Σωκράτης Κόκκαλης πήγε στους Ρέντη λίγες ώρες πριν το ντέρμπι και έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους. Έδωσε στους παίκτες να καταλάβουν πως τελειώσαν τα ψέματα και σε περίπτωση που δεν κερδίσουν την “Ένωση” οι συνέπειες θα τους πονέσουν. Το γεγονός δεν τιμάει, βεβαίως, καθόλου τους “ερυθρόλευκους”. Δεν είναι δυνατόν να σέρνονται εδώ και τόσο καιρό και μόλις ακούνε για μείωση μισθών και πριν να εμφανίζονται σαν την… Μπαρτσελόνα.Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κέρδισε μετά από καιρό ένα στοίχημα μέσα στην ίδια του την ομάδα, ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν χαμογελά ή αν λυπάται με την εικόνα που είδε το απόγευμα της Κυριακής στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

 
Παράλληλα έντονη φημολογία δημιουργήθηκε για ραντεβού του Σωκράτη Κόκκαλη με τους αδερφούς Αγγελόπουλος,. Είναι γνωστό πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ ψάχνει εδώ και καιρό συμπαίκτη ενώ οι δύο πλευρές είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και πέρυσι χωρίς όμως να συμφωνήσουν. Μετά το φάιναλ φορ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αφού ο Μάιος είναι ο μήνας που θα κριθούν πολλά σε όλα τα επίπεδα.

Συμφωνία Κόκκαλη – Καρεμπέ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε