Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού και ο…κόκκινος πυρετός του ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η ομάδα που επί 18 επίσημα ματς δεν μπορούσε να αλλάξει δύο πάσες, μετατράπηκε μέσα σε λίγες ημέρες σε σύνολο που και δημιουργεί και κερδίζει. Ο Ρότσα, προφανώς, δεν έχει “μαγικό” ραβδάκι όμως ως μετρ της ψυχολογίας κατάφερε να κάνει τους παίκτες του Παναθηναϊκού να παίξουν ως ομάδα.

Ο Ρότσα είναι στην Παιανία 4 ημέρες και αυτές δεν είναι ικανές ώστε να μπορέσει να αλλάξει ριζικά τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο είναι δεδομένη η αλλαγή στην ψυχολογία και στη διάθεση των παικτών.

Με μετακίνηση του Σισοκό από τα άκρα στη μεσαία γραμμή ήταν η κίνηση που έκανε ο Αργεντινός τεχνικός και βοήθησε την ανάπτυξη των “πράσινων”. Βέβαια ήταν κάτι που είχε δοκιμάσει και ο Φερέιρα αλλά δεν του είχε βγει.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε για δεύτερη φορά στο ΟΑΚΑ αλλά ήταν η πρώτη που εισέπραξε το χειροκρότημα του κόσμου του, διότι η εμφάνιση ήταν πειστική.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη εκτός της κακής ημέρας που είχε, πρέπει να προβληματιστεί για τις 5 κόκκινες κάρτες σε 11 ματς. Ο Χακόμπο βγήκε εκτός εαυτού και θα χάσει το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι “ερυθρόλευκοι” είδαν τη διαφορά τους από το δικέφαλο του βορρά να εκτοξεύεται στους 8 βαθμούς και θα πάνε στην Τούμπα για να τελειώσουν πρώορα τη μάχη του τίτλου.

Ζεσουάλδο, αυτός είναι Παναθηναϊκός – Με Ρότσα “καθάρισε” τον ΠΑΟΚ

Έξω φρενών ο Χακόμπο! – Προσπάθησε να επιτεθεί στον επόπτη (PHOTOS)

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής

Χακόμπο: Θα τολμήσει να σφυρίξει στη Τούμπα τέτοιο πέναλτι;

Δώνης: Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά ποιότητας

Ζέκα: Αφιερωμένο στον δάσκαλο, Φερέιρα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε