Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η… μισή Ιταλία έχει ρωτήσει για Βύντρα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο μάνατζερ του διεθνούς μπακ αποκάλυψε το ενδιαφέρον πολλών ιταλικών ομάδων για τον Λουκά Βύντρα ενώ τόνισε ότι και ο Αλέξανδρος Τζόρβας έχει αρκετές πιθναότητες να παίξει στο καμπιονάτο.

Βασικός ο “Κάρα” – Σκέψεις και για Γκοβού

“Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παίξει στην Ιταλία ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζόρβας. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012 και πιστεύω ότι θα μπορούσε να μετακινηθεί με κάποιο μικρό ποσό. Πάνω από τις μισές ομάδες της Serie A με έχουν ρωτήσει για τον Λουκά Βύντρα, δεξί μπακ του Παναθηναϊκού και την Εθνικής ομάδας. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και φουλ μπακ δεν είναι εύκολο βρεις” δήλωσε στο calciomercatoweb.it, ο Αντώνης Αποστολόπουλος.

Ο έλληνας μάνατζερ αναφέρθηκε και στον Σωτήρη Κυργιάκο για τον οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον 4 ιταλικές ομάδες:

“Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το καλοκαίρι του 2011, αλλά υπάρχει όρος αυτόματης ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο αν συμπληρωθούν 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Σωτήρης θα έφευγε από τη Λίβερπουλ αν υπάρχει μια καλή ιταλική ομάδα που θα του έκανε μια ικανοποιητική πρόταση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πριν μερικά χρόνια είχε ενδιαφερθεί η Τζένοα. Τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη υπήρξαν 4-5 ομάδες με τις οποίες συζητήσαμε, αλλά είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή, ειδικά ενός κεντρικού αμυντικού, το χειμώνα. Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία, αλλά οι ομάδες είναι από τη μέση του πίνακα και πάνω. Ο Κυργιάκος κοιτάει μόνο υψηλού επιπέδου συλλόγου. Όχι απαραίτητα βαθμολογικά αλλά και ως ειδικό βάρος. Κατά τη γνώμη μου, αν φύγει από τη Λίβερπουλ, θα το κάνει για την Ιταλία ή για να επιστρέψει στη Γερμανία.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε