Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η… μισή Σεβίλλη στο στόχαστρο του Χιμένεθ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ έχει… ρίξει τα δίχτυα του στην πρώην ομάδα του και αναζητά παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ρόστερ της Ένωσης στη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη.

Όπως αναφέρει η SPORTDAY ο Μάνολο Χιμένεθ γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν χρήματα για πολυδάπανες μετεγγραφές, θέλει να πάρει παίκτες που γνωρίζει καλά και που δεν θα χρειαστεί να βγουν πολλά χρήματα από τα ταμεία της ΑΕΚ.

O Ισπανός θέλει να φέρει παίκτες στην Ελλάδα με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και γι’ αυτό εξετάζει περιπτώσεις της δεύτερης ομάδας της Σεβίλλης.

Αυτοί είναι οι:

Χοσέ Μπερνάρντο: Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός είναι αρχηγός της Σεβίλλης Β’ και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Αντόνιο Λούνα: Ο 19χρονος αριστερός μπακ-χαφ έκανε πέρυσι ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα στην τελευταία αγωνιστική της Primera Division κι αγωνίστηκε στο νικηφόρο τελικό Κυπέλλου με τη Σεβίλλη, ενώ φέτος έπαιξε στην ήττα με 5-0 από την Μπαρτσελόνα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2012.

Μαρκ Βαλιέντε: Ο 23χρονος άσος αγωνίζεται ως στόπερ και μεσοαμυντικός. Αναδείχτηκε από την Μπαρτσελόνα, στη συνέχεια μετακόμισε στη Σεβίλλη Β’, ενώ από το καλοκαίρι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία με τη Βαγιαδολίδ, όπου μετρά 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Χουάν Κάλα: Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός εκτιμάται πολύ ως ταλέντο στη Σεβίλλη. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει υπογράψει μέχρι το 2014 με ρήτρα 15 εκατ. ευρώ.

Χοσέ Κάρλος: Ο 23χρονος άσος, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, προήχθη το 2009 στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης και μετρά 13 συμμετοχές. Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2013 και σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 10 εκατ. ευρώ. Έχει δοθεί δανεικός στην Καρταγκένα της δεύτερης κατηγορίας όπου μετρά φέτος 6 συμμετοχές και 1 γκολ.

Χοσέ Άνχελ Κρέσπο: Ο 23χρονος δεξιός μπακ, που μπορεί να προσφέρει κατά συνθήκη και στα αριστερά, έχει παραχωρηθεί στην Πάντοβα από τη Σεβίλλη, που όμως κρατά μέρος των δικαιωμάτων του.

Ούγκο Ροντρίγκες: Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός προήχθη επί Χιμένεθ στην πρώτη ομάδα της Σεβίλλης, αλλά δεν έχει κάνει ακόμη ντεμπούτο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε