Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Η… μητέρα των μαχών στη Θεσσαλονίκη – ΠΑΟΚ-Άρης (19.30)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Το μεγάλο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής στην Τούμπα κλέβει την παράσταση. Ο ΠΑΟΚ με την ψυχολογία στα ύψη από την ισοπαλία που απέσπασε στο Φρίουλι υποδέχεται το φορμαρισμένο Άρη.

Η Θεσσαλονίκη κινείται στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ μετά το 0-0 που πήρε στην Ιταλία, θέλει να επικρατήσει του Άρη, να δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα και να αποσπαστεί από την τέταρτη της βαθμολογίας, ΑΕΚ.

Ο Μπόλονι αναμένεται να παρατάξει τους: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Μαλεζά, Λίνο, Γκαρσία, Λάζαρ, Γιάννου, Σαλπιγγίδη, Γεωργιάδη, Αθανασιάδη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φωτάκης, Γλύκος, Κατσικάς, Έτο και Ίβιτς.

Από την άλλη ο Άρης μετράει 7 αγώνες χωρίς ήττα και πάει στην Τούμπα με… οδηγό την περυσινή του νίκη με 1-0. Οι “κίτρινοι” ξέρουν ότι με νίκη θα κάνουν άλμα προς τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ενώ θα “ζεστάνουν” ακόμη περισσότερο τους οπαδούς τους.

Ο Μασάδο αναμένεται να παρατάξει τους: Βελλίδη Καζναφέρη, Σανκαρέ, Λαζαρίδη, Μίσελ, Φατί, Παπαζαχαρία, Ουμπίντες, Ακόστα, Νέτο, Καστίγιο. 

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιακούποβιτς, Κατίδης, Σολτάνι, Τόχα και Παπαστεριανός.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε