Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς ενέργεια”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου, μίλησε για το final-4 και τον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου στον “Τύπο της Κυριακής”:

Για τις σκέψεις που υπήρχαν για τον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν: “Στην αρχή υπήρχε δυσπιστία, επειδή ο Ολυμπιακός είχε άλλη φιλοσοφία τα τελευταία χρόνια. Στον πρώτο χρόνο της δημιουργίας της, όμως, αυτή η ομάδα έχει τη χαρά της συμμετοχής στο Final-4”.

Για τις σκέψεις μετά την πρόκριση της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη: “Η πρόκριση μας έδωσε ομορφιά στη διοργάνωση και καταξίωση σε όλους, και κυρίως στον κόουτς και τη διοίκηση που επέλεξαν αυτό το μοντέλο. Πλέον, έχουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και το μεγάλο μας στοίχημα είναι να αντιδράσουμε σωστά, τώρα που φτάνουμε στο φίνις”.

Για την περυσινή πορεία του Ολυμπιακού: “Είχε μεγαλύτερα ονόματα, μπάτζετ και παίκτες με εμπειρία. Είχε, όμως, την ατυχία του τραυματισμού του Νεστέροβιτς και της ήττας στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σιένα, στο οποίο χάθηκε η πρόκριση στο Final-4. Πιστεύω, όμως, ότι το Πρωτάθλημα εκλάπη από τον Ολυμπιακό”.

Για τη δυναμική της Μπαρτσελόνα: “Έχει μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερες προσωπικότητες. Θα προσπαθήσουμε να την απειλήσουμε με την ομαδικότητα, την ενέργεια και τη χημεία που έχουμε”.

Για το πού θα κριθεί ο ημιτελικός της Euroleague: “Επειδή τα ματς του Final-4 δεν είναι παιχνίδια τρελού ρυθμού, η Μπαρτσελόνα υπερέχει. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις. Η έλλειψη παιχνιδιών είναι… παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν έχει γίνει ξανά αυτό το έκτρωμα και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά ανέδειξε το μειονέκτημα που θα έχουν οι ελληνικές ομάδες”.

Για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς: “Ο Ντούσαν είναι πολύ οργανωτικός και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο που έχει τόσες εμπειρίες και παράλληλα τόσο απλός. Γνωριζόμαστε από τότε που ήμουν ακόμα παίκτης. Είχαμε συνεχή επαφή όσο ήμουν κόουτς στη Χαλκίδα, το Μαρούσι και έπειτα, συνεργαστήκαμε στην Ντιναμό Μόσχας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε