Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η ώρα της αλήθειας για τον Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με ένα σπέσιαλ αφιέρωμα η Ουέφα αναλύει το κρίσιμο ματς με την Ρούμπιν Καζάν. Τι είπαν Μπουμσόνγκ, Σισέ και Γκοβού.

Το δημοσίευμα ξεκινά με τον απόλυτο σταρ του “τριφυλλιού”, τον Τζιμπρίλ Σισέ για τον οποίο αναφέρεται πως πέρυσι πέτυχε 23 γκολ σε 28 αγώνες και οδήγησε τους “πράσινους” στον τίτλο, ενώ γίνεται αναφορά και για την γαλλική παροικία που αυξήθηκε στην Παιανία.
 
“Η προσαρμογή ήταν ευκολότερη επειδή υπήρχαν Γάλλοι στην ομάδα και μάλιστα παίκτες που ήταν και πέρυσι εδώ. Ο Σισέ και ο Καντέ το έκαναν λοιπόν πιο εύκολο για εμάς, αλλά σίγουρα θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα”, παραδέχθηκε ο Μπουμσόνγκ.

“Έχουμε μια… συγγένεια. Είμαι πιο άνετα με ένα Γάλλο, επειδή μιλάμε την ίδια γλώσσα και έχουμε τις ίδιες συνήθειες”, πρόσθεσε, εξηγώντας ωστόσο πως: “Δεν… κλεινόμαστε σε μία γωνία. Ο Παναθηναϊκός είναι κοσμοπολίτικη ομάδα και είμαστε όλοι μια παρέα”.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Σίντνεϊ Γκοβού ο οποίος τόνισε: “Ήταν μια μεγάλη πρόκληση, αλλά με εγγύηση την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τη συμμετοχή στο φετινό Champions League. Είχαμε μια παρόμοια κατάσταση στη Λιόν το 2008, όταν χάσαμε τα δύο πρώτα παιχνίδια μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη και με την Ρέιντζερς στην έδρα μας με 3-0 και καταφέραμε να προκριθούμε. Αυτό μας δίνει ελπίδα. Ισως δεν είναι και τόσο βολικά, αλλά μας δείχνει ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν εκτός και αν τελειώσει κάτι μαθηματικά. Εχουμε ακόμη την ευκαιρία μας. Είμαστε μια καλή ομάδα και έχουμε μερικούς πολύ καλούς παίκτες. Μερικές φορές μας λείπει η ψυχραιμία, όταν το ματς… καίει, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να δείξουμε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο”.

Τέλος ο Τζιμπρίλ Σισέ στάθηκε στην σημασία που έχει το ματς της Τετάρτης επισημαίνοντας: “Αν κερδίσουμε την Ρούμπιν αποκτούμε… ζωή. Αν χάσουμε λέμε αντίο”, ενώ για την ήττα από την Κοπεγχάγη σημείωσε: “Δεν παίξαμε ως ομάδα. Ήμασταν πάρα πολύ απλωμένα, δεν υπήρχε αρκετή συνοχή”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε