Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η ώρα της… κρίσης για Ηρακλή και Πανιώνιο – Το NewsIt στην ΕΠΟ

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT
Καθοριστική είναι η σημερινή μέρα για το μέλλον του Ηρακλή και του Πανιωνίου καθώς εκδικάζονται οι υποθέσεις αδειοδότησης στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται την ώρα η εκδίκαση της υπόθεσης του Ηρακλή, ενώ αυτή του Πανιωνίου αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά.
 
Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσωπούν ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Τάκης, ο οικονομικός υπεύθυνος της ΠΑΕ, Αλέξης Κεσόπουλος, οι νομικοί, Αλέξανδρος Βαγιάτας και Χάρης Γρηγορίου, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γογάκος, ο υπεύθυνος της εταιρίας που ανέλαβε την μελέτη βιωσιμότητας, Βασίλης Μάργαρης, ο σκάουτερ, Γιάννης Βλάχος και ο τέταρτος τερματοφύλακας, Γιάννης Γκουτζελάς. Οι δύο τελευταίοι θα καταθέσουν σχετικά με τον τρόπο αποπληρωμή τους, αφού η επιτροπή έκρινε ότι υπήρχε πρόβλημα.
 
Έξω από το κτίριο της ΕΠΟ, στο Γουδή, υπάρχει έντονη παρουσία της αστυνομίας, καθώς υπάρχουν φήμες ότι θα πάνε οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτή την ώρα, πάντως, βρίσκονται περίπου δέκα φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έχουν αναρτήσει δύο πανό. Το ένα αναφέρει: «Κάτω τα χέρια από τον Ηρακλή» και το άλλο: «Κασέτες, στημένα, βρείτε άλλο θύμα».

ΦΩΤΟ NEWSIT

 
Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξέλίξεις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε