Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Η…ώρα της κρίσης – Η πρωτιά περνάει απ’την Αθήνα

Η…ώρα της κρίσης – Η πρωτιά περνάει απ’την Αθήνα
Τα δύο ματς της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ θα κρίνουν πολλά στη μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και παίζει τα… ρέστα της ενώ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ.

Η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ είναι ιδαιτέρως κρίσιμη. Η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος μετά την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ θέλει τη νίκη που θα τον φέρει στη δεύτερη θέση και ανάλογα με το αποτέλεσμα του ντέρμπι, θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρωτιά.

Μπόλονι: Αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη έκπληξη του πρωταθλήματος

 
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη γνωρίζει ότι αν περάσει από την έδρα του Ατρόμητου θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση του και για λίγη ώρα, τουλάχιστον, θα βρεθεί πάνω από τον Παναθηναϊκό.
 
Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παίξει το τελευταίο της χαρτί. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποσπάσει έστω την ισοπαλία θα εγκαταλείψει τα όνειρα για την πρώτη θέση, αφού ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί 8 βαθμούς μακριά της.

Πάνοπλη στο ντέρμπι η ΑΕΚ

 
Οι πράσινοι δεν ξεκίνησαν καλά στα πλέι οφ και ο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να υπερασπιστούν αυτό που έχτισαν μέσα στη σεζόν.

Εκτός αποστολής ο Κλέιτον

Πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην Πάρμα ο Νίνης

Αλαφούζος: Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει

 
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ:
 
Δευτέρα 7 Μαϊου 2012
 
17.45 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ
20.00 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
 
 
Η βαθμολογία των πλέι οφ
 
1.  Παναθηναϊκός 5
2. ΠΑΟΚ 3
3. Ατρόμητος 1
4. ΑΕΚ 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε