Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Η Ουρουγουάη “σκότωσε” τον Μέσι και την παρέα του (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Αργεντινή αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, χάνοντας στα πέναλτι από την Ουρουγουάη. 1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση. Στους “4” το Περού του Σέρτζιο Μαρκαριάν.

Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών της διοργάνωσης εγινε γνωστό. Η Ουρουγουάη που απέκλεισε τη διοργανώτρια Αργεντινή θα αντιμετωπίσει το Περού το οποίο επικράτησε 2-0 της Κολομβίας.

Ο Μουσλέρα, τερματοφύλακας της Ουρουγουάης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης αφού με εκπληκτικές αποκρούσεις κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και με αυτή που έκανε στο πέναλτι του Τέβες οδήγησε την ομάδα του στους “4”.

Η Ουρουγουάη προηγήθηκε μόλις στο 6′ με τον Πέρες και η Αργεντινή απάντησε στο 18′ με τον Ιγουαϊν. Η παρέα του Μέσι είχε τον έλεγχο του ρυθμού χωρίς όμως να καταφέρει να νικήσει τον Μουσλέρα.


Στη διαδικασία των πέναλτι, μοιραίος ήταν ο Τέβες που νικήθηκε στο πέναλτι και έτσι η Ουρουγουάη πήρε το εισιτήριο.

Στον άλλο προημιτελικό το Περού νίκησε με 2-0 την Κολομβία στην παράταση. Ο Φαλκάο έχασε πέναλτι στο 65′ και το Περού δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Με τα γκολ του Λόμποτον και Βάργας στον έξτρα χρόνο πήρε την πρόκριση.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε