Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Παρτιζάν αποχαιρέτησε τον Φέισα – Έρχεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του

Η υπόθεση του 23χρονου Σέρβου μέσου φαίνεται ότι οδεύει προς το τέλος μιας και η ομάδα του ενημέρωσε επίσημα τον Σερβικό Τύπο ότι ο παίκτης έκανε το Σάββατο την τελευταία του προπόνηση. Αντίθετη άποψη έχει ο μάνατζερ του Φέισα ο οποίος πάντως αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα. Δεν πήγε στη Σερβία ο Κοβάσεβιτς.

Αν και οι πληροφορίες από την Σερβία είναι συγκεχυμένες, όλα δείχνουν ότι τη Δευτέρα η μετεγγραφή του Φέισα στον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί αρκεί βέβαια ο παίκτης να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις που είναι σημαντικές μιας και προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό.

Η Παρτιζάν πάντως θεωρεί ότι ο παίκτης έχει ήδη φύγει μιας και διοχέτευσε στον Τύπο της Σερβίας ότι ο Φέισα προπονήθηκε για τελευταία φορά το Σάββατο με την ομάδα. Η συμφωνία ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ομάδας ότι θα φέρει 2,1 εκ. ευρώ στα ταμεία του συλλόγου ενώ ο Ολυμπιακός θα πληρώσει άλλα 900.000 ευρώ στην Χάιντουκ Κούλα.

Από την άλλη ο μάνατζερ του 23χρονου μέσου έχει διαφορετική ενημέρωση: “Είναι ψέματα αυτά που γράφονται περί συμφωνίας σε όλα και ότι απομένουν μόνο οι υπογραφές. Όλα είναι πιθανά και η μεταγραφή του παίκτη δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, αλλά δεν είναι μόνος ο Ολυμπιακός που θέλει τον Φέισα, υπάρχουν και άλλες δυο ομάδες που πιστεύουν στην ποιότητα του παρά τον τραυματισμό που είχε.”

Όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν θα φτάσει ο μάνατζερ στην Ελλάδα κάτι που αναμένεται να συμβεί τη Δευτέρα. Ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρέθηκε μαζί με τον γιατρό της ομάδας στη Σερβία ώστε να τελειώσουν τη μετεγγραφή, λέγοντας χαρακτηριστικά: Δεν υπάρχει λόγος να προτρέχουμε…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε