Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η πιο κρίσιμη μέρα για τον Παναθηναϊκό – Ραντεβού Ομπράντοβιτς-Γιαννακόπουλων

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Την Τρίτη το απόγευμα θα κριθει το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης θα συναντηθούν με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και θα δουν αν μπορούν να συνεχίσουν την απόλυτα επιτυχημένα συνεργασία τους.

Ιτούδης: Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μείνουμε στον Παναθηναϊκό

Είναι η πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια που η συνεργασία Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκού βρίσκεται στον “αέρα”. Ο Σέρβος τεχνικός έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους τη δυσαρέσκεια του για τους χειρισμούς της διοίκησης, τον ενόχλησε κυρίως το ότι καθυστέρησαν να τον ενημερώσουν για τις προθέσεις τους, αλλά το δέσιμο του με τους οπαδούς και την ομάδα φαίνεται ότι έχει αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Ζοτς πάντως για να παραμείνει θέλει εγγυήσεις και για το μπάτζετ αλλά και για την παραμονή των Γιαννακόπουλων στην ΚΑΕ.

Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έχουν πει δημόσια ότι θα παραμείνουν για μία ακόμη χρονιά, όμως ο Ομπράντοβιτς θέλει ένα πλάνο τουλάχιστον τριών ετών.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη το απόγευμα στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές και σε αυτή θα συζητηθούν όλα. Αναμένεται να τεθούν και τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων, παικτών που θέλει ο Ομπράντοβιτς και του χρόνου. Αυτοί είναι οι Γιασικεβίτσιους, Μπατίστ, Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθης, Βουγιούκας, Περπέρογλου και φυσικά ο Διαμαντίδης που έχει συμβόλαιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε