Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Η πολυμετοχικότητα απέτυχε – Δώστε τέλος στο αδιέξοδο”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, παίρνουν θέση στο διοικητικό “μπάχαλο” και καλούν όλους τους εμπλεκόμενους να δώσουν επιτέλους λύση.

Αναλυτικά το μήνυμα των Greek Fans:

“Οι τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού ήταν το αποκορύφωμα όλων όσων συμβαίνουν φανερά ή όχι την τελευταία 3ετία στην ομάδα. Παραμένει δεδομένη η νίκη του ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τον Απρίλη του 2008. Από κείνο όμως το σημείο, είναι άπαντες υπόλογοι ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ είτε για το γεγονός ότι έκαναν τα πάντα για να μοιάζει άκυρη ή πύρρειος αυτή η νίκη είτε για τον τρόπο με τον οποίο την διαχειρίστηκαν και την αξιοποίησαν.

Παραμένουν υπόλογοι και αιώνια καταδικασμένοι από τον κόσμο αυτοί που προ Απρίλη 2008 είχαν τον Παναθηναϊκό κλειστό κλαμπ για λίγους ημετέρους προνομιούχους, που τον είχαν σε συνεχή λιτότητα, που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η λογιστική συμφωνία, πάντα στα πλαίσια ενός άθλιου καθεστώτος ομηρίας και μιζέριας, κυνηγητού των “αντιφρονούντων”, δηλαδή της συντριπτικής πλειοψηφίας των οπαδών, οργανωμένων και μη και εν τέλει σμίκρυνσης του ΠΑΟ στον έσχατο βαθμό. Αυτοί λοιπόν οι κύριοι κρίθηκαν και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ για τα πεπραγμένα τους στην ειρηνική εξέγερση του Πεδίου του Άρεως.

Κι όμως, παρά τις φωνές που ακούγονταν τότε μέσα στην ευφορία της νίκης για άμεση απεμπλοκή της ομάδας από αυτούς και κυρίως από τους αυλικούς, παρατρεχάμενους και σφουγγοκωλάριούς τους, οι οποίοι ήταν και παρέμειναν κράτος εν κράτει, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ στην ομάδα ενώ θα έπρεπε να ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ από τότε. Αντ’ αυτού, έμειναν ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Τα έχουμε ξαναπεί. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ησυχάσουν ΠΟΤΕ. Δεν ενδιαφέρονται για τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εκδικηθούν. Να εκδικηθούν γι’ αυτό που έγινε τον Απρίλη του 2008. Να εκδικηθούν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, τον κόσμο, ΟΛΟΥΣ. Έναν προς έναν αυτούς που γνωρίζουν (και αυτό να το έχουν υπόψη τους όσοι τελευταία, έστω και με καλή πίστη συνεργάζονται μαζί τους) και ολόκληρο τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ: ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. Δεν θα ησυχάσουν αν δεν το πετύχουν. Έστω και τώρα το υπενθυμίζουμε: ΦΤΑΝΕΙ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Όλοι ανεξαιρέτως οι εμπλεκόμενοι της πρώτης γραμμής έχουν επιδοθεί σε ένα παιχνίδι τακτικής το οποίο καθώς φαίνεται βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Για τους ιθύνοντες του προηγούμενου καθεστώτος το περιμέναμε. Γι’ αυτούς που ήρθαν ύστερα από τις 13 Απρίλη του 2008 ήταν μια απογοήτευση να τους βλέπουμε σταδιακά να χάνουν την ιδιότητα του “επαναστάτη” και να αποκτούν αυτή του θύματος, αφήνοντας να τους σέρνουν σε άγνωστα και μη ( ; ) αναμενόμενα πεδία αντιπαράθεσης, αναγκάζοντάς τους σε αμυντική τακτική και συμμετοχή σε μικροπολιτικά παιχνίδια… ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Ξεχάσατε κι εσείς τον βασικό κανόνα! Τον κανόνα που έδωσε τη νίκη τον Απρίλη του 2008. ΟΤΙ Ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ!!! ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ «ΧΑΣΑΤΕ». ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!! Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…

Καλές οι στρατηγικές και τα εναλλακτικά σχέδια, προφανώς και υπάρχουν πράγματα που δε γνωρίζουμε και που ενδεχομένως θα εξηγούσαν πολλά, αλλά…ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ! Και το λάθος, ακόμα κι αν το (όποιο) σχέδιο πηγαίνει περίφημα, είναι ότι πλέον υπάρχει διάχυτη η καχυποψία και η ισοπέδωση στη μεγάλη μάζα των φιλάθλων. Και πλέον όλα είναι πολύ δυσκολότερα. Παραδεχτείτε το!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΕΛΙΓΜΟΥΣ. ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΕ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ. ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ «ΧΑΡΙΖΕΙ» Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ. ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ. ΑΞΙΖΟΥΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.

Ξέρουμε ότι την θέλετε την ΠΑΕ. Με τους όρους σας. Αλλά πλέον τους όρους δεν τους βάζετε εσείς, τους ΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Ο κόσμος που σας πίστεψε, σας έφερε εκεί, σας εμπιστεύτηκε την ομάδα του και τα όνειρά του. Ο κόσμος που έβαλε ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ στους τοίχους των σπιτιών του και στα γραφεία του, δίπλα από την οικογένειά του. Αυτός ο κόσμος αισθάνεται προδομένος, αισθάνεται ότι τον «πουλήσατε», αλλά και έτσι να μην είναι, αυτό του βάζουν όλοι μέσα στο κεφάλι καθημερινά από παντού και όσο κι αν κάνει λάθος να έχει τέτοια αισθήματα, αυτά είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ;

Και μέσα σε όλα αυτά γίναμε και μάρτυρες της πιο ανίερης συμμαχίας που γνώρισε ποτέ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Βιώσαμε την προδοσία σε όλο της το μεγαλείο. Ναι, βαριά λέξη για τους ανθρώπους που μας κράτησαν ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ, βαριά λέξη για ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, βαριά λέξη αυτή ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι πέρα για πέρα αληθινή. Από τον άνθρωπό σου είναι χειρότερο. Δε χωνεύεται ποτέ! Προδοσία από ανθρώπους που τους είχαμε μια ζωή στη καρδιά μας – που γίνεται ακόμα χειρότερη όταν δηλώνουν ότι δεν έχουν την επιδίωξη να αναλάβουν τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, όμως, επιμένουν να τον υπονομεύουν με κάθε ευκαιρία και έχουν την αξίωση να ανεβοκατεβάζουν προέδρους και διοικήσεις… Με ποιο σκοπό άραγε; Είναι πάνω από τον Παναθηναϊκό ο πόλεμος κατά των προσωπικών τους αντιπάλων και το να εκδικηθούν ποιον; τον «αχάριστο κόσμο»; Θα θέλαμε να τους καλέσουμε να συνέλθουν, να δουν ότι είναι σύμμαχοι ακριβώς σε αυτό για το οποίο κατηγορούν τους Βγενόπουλο και Πατέρα. ΓΙΝΑΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ στη διάλυση και την απαξίωση της ομάδας. Δυστυχώς, και αυτό ως ύβρις θα εκληφθεί. Αποδείξατε και εσείς ότι δεν ακούτε τίποτα, ότι είστε τυφλωμένοι από τον εγωισμό και το μίσος σας… Τόσο, που μέχρι ο έως χθες μεγαλύτερος υβριστής σας, ο τουλούμπας (σας θυμίζουμε ότι εσείς τον έχετε ονομάσει έτσι…), στρατολογήθηκε στο πλευρό σας. Ποιός θα το περίμενε. Ο τουλούμπας να “υμνεί” τους Γιαννακοπουλαίους. Ο τουλούμπας στη δούλεψη του Δημήτρη. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ: ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΔΙΚΕ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΑΥΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΕ; ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΘΑΝΑΣΗ; ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ; Αν έχετε σκοπό να την πάρετε, πείτε το. Ακόμα και σαν μακρινή προοπτική. Θα είναι τουλάχιστον μια εξήγηση. ΘΕΛΕΤΕ; Γιατί η απάντηση που δίνετε όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή ότι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ είναι πισώπλατη μαχαιριά. Στο τριφύλλι, σε εμάς, στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ. Αν πράγματι δεν έχετε τη διάθεση, τότε είστε εσείς που καταδικάζετε το μέλλον του Παναθηναϊκού με ανεξήγητη στάση και συμπεριφορά.

Οι συνέπειες σε όλα τα επίπεδα του Συλλόγου (γιατί όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ποδοσφαιρικό τμήμα) είναι μπροστά μας, τις βιώνουμε καθημερινά και τις βλέπουμε να αποτυπώνονται στο γήπεδο, στο κόκκινο παρασκήνιο που οργιάζει με όρους 1997, στα μέσα ενημέρωσης τα οποία μας κατακρεουργούν σε καθημερινή βάση και κυρίως τις βλέπουμε να αποδομούν τη συνοχή και τις αντοχές των φιλάθλων της ομάδας μας, οι οποίοι διακατέχονται από διάφορα σύνδρομα και αισθήματα που θα καταλήξουν με μαθηματική ακρίβεια σε νέο εμφύλιο, πολύ χειρότερο από εκείνον επί «παλαιού καθεστώτος». Ακούγονται και γράφονται απίστευτα πράγματα. Λέγονται ακόμη πιο ανείπωτα!!!

Εμείς αδειάσαμε… φρικάραμε πια με όλα αυτά. Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε άλλο σε αυτό το σκηνικό. Είναι πλέον ελάχιστοι εκείνοι που αντέχουν ( ; ) να τα ξαναβάλουν με ολόκληρο το σύστημα από την αρχή. Και δεν μπορούμε να αδικήσουμε κανέναν που φωνάζει κατά δικαίων (αν επιτέλους υπάρχουν “δίκαιοι” σε όλον αυτό τον κυκεώνα…) και αδίκων και εγκαταλείπει τη μάχη. Δε μπορούμε να αδικήσουμε πια κανέναν για το τσουβάλιασμα των πάντων. Δε μπορούμε για μια ακόμη φορά να γινόμαστε ενδιάμεσοι και μεταφραστές (και γιατί να το κάνουμε; ) ούτε να διυλίζουμε την κάθε λέξη και να την αποκωδικοποιούμε. Έχουμε αδειάσει σωματικά, πνευματικά και ψυχικά ειδικότερα με όσα συμβαίνουν το τελευταίο 8μηνο. Η κατάκτηση του νταμπλ πέρσι για την οποία δώσαμε μάχη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ακριβώς για να μην ακολουθήσουν αυτά που τελικώς ακολούθησαν, μας δημιουργεί έναν τεράστιο κόμπο στο λαιμό κι ένα πελώριο ΓΙΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ; Γιατί τους δώσατε πίσω την ομάδα να την διαλύσουν; Γιατί επιτρέψατε στους απέναντι, στο πιο ΒΡΩΜΙΚΟ σωματείο του πλανήτη, να συνεχίσουν να ζουν ενώ θα έμεναν στην αφάνεια ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και θα ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; Πώς ανέχεστε από την άλλη να μιλούν για Πρωτοδικεία και ελλείμματα έχοντας βάλει σχεδόν 70 εκατομμύρια ευρώ σε 30 μήνες;

Πώς ανέχεστε να ψάχνονται να πουλήσουν τον Σισέ; Πώς ανέχεστε να τολμούν να τον κοστολογούν;;;!!! Πώς ανέχεστε να μιλούν πάλι για παίκτες δανεικούς, «λαχεία» και αδυναμία κάλυψης των διαπιστωμένων κενών; Πώς ανέχεστε να ξαναγυρίσουμε στην εποχή των παλτών που τα παπαγαλάκια του “καθεστώτος” βάφτιζαν παικταράδες;

Και πώς δεν καταλαβαίνετε ότι όσο συνεχίζεται η κατρακύλα και η απαξίωση της ομάδας, ακόμα και στην περίπτωση που επιστρέψετε τελικά θα παραλάβετε εντελώς καμένη γη και το έργο της ανάκαμψης θα είναι αφάνταστα δυσκολότερο; Όπως άλλωστε αποδείχτηκε στο διάστημα από το Μάη που μας πέρασε μέχρι τον Σεπτέμβρη με τον χειρότερο αλλά ταυτόχρονα και με τον ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ τρόπο…

Έχουμε δεκάδες πράγματα να πούμε ακόμα, τα λέμε κατά καιρούς, αλλά τελικώς είναι τα απλά λόγια της ψαγμένης λογικής σε μια εντελώς χαοτική και παράλογη κατάσταση που πλέον αδυνατούμε συνειδητά να ακολουθήσουμε. Είμαστε οπαδοί και όχι αναλυτές.Το μόνο βέβαιο είναι ότι η πολυμετοχικότητα με αυτήν την σύνθεση μας τελείωσε. ΑΠΕΤΥΧΕ! Όσο κι αν ήταν ένα μεταβατικό στάδιο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να διατηρείται αυτή η σύνθεση.

ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΙΤΕ ΔΥΟ, ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. ΑΛΛΟΙ; ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ, ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ), ΑΛΛΟΥΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ…

Και να ξέρετε κάτι όλοι όσοι σας πιστέψαμε και επενδύσαμε πάνω σας όλα μας τα όνειρα για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: ότι όποιος τελικά εγκαταλείψει το πλοίο του Παναθηναϊκού τώρα στα δύσκολα, ή στηρίξει αυτήν την αρρώστια που ζούμε τον τελευταίο καιρό, θα γραφτεί κι αυτός με μαύρα γράμματα στην Παναθηναϊκή ιστορία και τίποτα δεν θα μπορεί να τον ξεπλύνει… όπως κι αν λέγεται, όσα κι αν έχει κάνει…

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ! ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Ξέρουμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Ξέρουμε ότι η νίκη του κόσμου θα έχει τελικώς αντίκρισμα. ΜΕ ΕΣΑΣ Ή ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ Ή ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ! Οδηγός μας ο Απρίλης του 2008. Ακόμα κι αν χρειαστεί άλλη μια ζωή, ακόμη κι αν χρειαστεί να περάσουν κι άλλες γενιές σκλαβωμένες, ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ. Αλλά ήδη μετράμε απώλειες. Και δεν έχουμε περιθώριο για άλλες.

ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ, ΧΤΥΠΑΝΕ, ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΤΗ ΓΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ. Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ.

ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε