Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η πονεμένη… μέση της ΑΕΚ – Η Έρρικα και οι “Supporters”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πολλά προβλήματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής αντιμετωπίζει η Ένωση, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Την Τρίτη, οι Supporters θα παρουσιάσουν το σχέδιο τους για την οικονομική ενίσχυση της Ένωσης, με την παλιά αθλήτρια του συλλόγου να βρίσκεται στο πάνελ. Κασνακίδης: Δεν θα ξεκινήσουμε από το μηδέν!
Βάζει Γκερέιρο με Ολυμπιακό Βόλου

Ένα ακόμα πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίσει ο Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει της κρίσιμης εκτός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

 
Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Παντελή Καφέ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευή, την ίδια ώρα που στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Μάκος, λόγω τιμωρίας.
 
Όσον αφορά τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας, το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης (24/5, 13:00), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του πλάνου των Supporters, με την Έρρικα Πρεζεράκου να βρίσκεται στο πάνελ.
 
Παρών θα είναι φυσικά και ο πρόεδρος του κλαμπ, Μάκης Κασνακίδης, ο οποίος μαζί με άλλα μέλη θα παρουσιάσουν το πολυαναμενόμενο σχέδιό τους περί οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας από τον κόσμο μέσω της αγοράς μετοχών και της συμμετοχής στην διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Μιλώντας στον “NovaΣΠΟΡ FM 94,6”, ο εκ των πρωτεργατών του σχεδίου για την ανάμειξη του κόσμου της ΑΕΚ στη διοίκηση τόνισε ότι έχει γίνει η προεργασία που απαιτείται για να ανακοινωθούν στη συνέντευξη ονόματα επιχειρηματιών και κεφάλαιο εκκίνησης.

Ποτέ δεν υπήρξε ανακοίνωση δική μας ότι η παρουσίαση θα γίνει σήμερα. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν νωρίτερα τις ετοιμασίες και ο μόνος λόγος της καθυστέρησης είναι τα διαδικαστικά που απαιτούνται στην Ελλάδα για τη σύσταση μιας εταιρείας, ανέφερε ο κ. Κασνακίδης και εξήγησε:
 
Θέλαμε να απευθυνθούμε στον κόσμο μόνον αφότου είχαμε εξασφαλίσει ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Την Τρίτη, λοιπόν, θα μιλήσουμε ανοιχτά στους φίλους της ΑΕΚ και θα μάθουν όλα όσα χρειάζονται για την πρωτοβουλία αυτή. Θα τους προσκαλέσουμε να συμμετάσχουν, θα τους εξηγήσουμε τους τρόπους που μπορούν να το κάνουν και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να γίνουμε όλοι Supporters της ΑΕΚ”.
 
Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι “… νιώθουμε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και θα το διαπιστώσει αυτό ο κόσμος την Τρίτη”, απάντησε σαφώς στην ερώτηση αν θα ανακοινωθούν χειροπιαστά στοιχεία, όπως ονόματα και αρχικό κεφάλαιο: “Έχουμε κάνει κάποια προεργασία. Ασφαλώς και δεν θα ξεκινήσουμε από το μηδέν -αλλά περισσότερα για όλα αυτά θα μάθει ο κόσμος στην επίσημη παρουσίαση”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε