Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Η πρόκριση στη Γιουνάιτεντ, τα παράπονα η Σίτι

ΦΩΤΟ REUTERS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας επικρατώντας με 3-2 της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βρέθηκε να χάνει με 3-0 αλλά επέστρεψε αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 12΄. Επέστρεψε ο Σκόουλς!

Η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού. Το γκολ του Ρούνει στο 10΄και η αποβολή του Κομπανί δύο λεπτά αργότερα άλλαξαν τα αρχικά δεδομένα με τους “Πολίτες” πάντως να έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την απόφαση του διαιτητή. Η Γιουνάιτεντ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Γουέλμπεκ στο 30ο λεπτό, ενώ πριν το ημίχρονο ο Ρούνει έκανε το 3-0 μετά το χαμένο δικό του πέναλτι.

Οι αλλαγές του Μαντσίνι άλλαξαν την εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο και η Σίτι επέστρεψε δυναμικά στο ματς. Στο 48΄ο Κολάροφ μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ λίγο αργότερα ο Αγκουέρο έφερε την ομάδα του σε απόσταση αναπνοής.

Τα τελευταία λεπτά δεν επιφύλασσαν κάτι συγκλονιστικό και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, που θα συζητηθεί πολύ, βρήκε θριαμβευτές τους φιλοξενούμενους.

Να σημειωθεί πως την επανεμφάνιση του με την φανέλα της Γιουνάιτεντ έκανε ο Πολ Σκόουλς, ο οποίος ανακοινώθηκε 30 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Ο 37χρονος μέσος όχι μόνο μπήκε στην αποστολή αλλά αγωνίστηκε σαν αλλαγή!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε