Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η…προπαίδεια συνεχίζεται – Πέρασε και απ΄το Περιστέρι ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Φουστέρ σκόραρε μετά από 4 μήνες (και πάλι κόντρα στον Ατρόμητο) και ο Ολυμπιακός πέτυχε την 5η του νίκη σε 5 ματς, υποχρεώνοντας τους Περιστεριώτες στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Το LIVE του αγώνα

Χωρίς να φορτσάρουν και πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν με 1-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι και έκαναν το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν καλύτερη μεν στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να απειλεί την εστία του Κάρολ. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του αξιόλογη φάση, όταν μετά το φάουλ του Χολέμπας ο Μοντέστο πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μήτρογλου και πάλι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δοκάρι και ο Φουστέρ με γυριστό από κοντά νίκησε τον Ιτάνζ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ανέβασε τις γραμμές του, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Αντίθετα οι επιθετικοί του Ολυμπιακού βρήκαν χώρους και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Γκρέκο στο 75΄και τον Μασάντο στο 77΄για να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τους Πειραιώτες να κρατούν τους τρεις βαθμούς και να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τον δύσκολο αγώνα με την Αρσεναλ την Τετάρτη στο Λονδίνο.

Όσον αφορά τους Περιστεριώτες αυτή ήταν η πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και τους άφησε την πικρή γεύση πως θα μπορούσαν να την είχαν αποφύγει.

Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (77’ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν, Σουμπίνιο (60’ Μπέλιτς), Κούτσι (58’ Καραμάνος). 

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Παπάζογλου (28’ Γκρέκο), Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μοντέστο (78’ Σιόβας), Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Φουστέρ, Μασάντο, Μήτρογλου (83’ Ντιόγκο). 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε