Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

“Η πρόταση του Πρίγκιπα είναι γραπτή και υπογεγραμμένη”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ξεκάθαρος ήταν ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα Σουλτάν, Βλάσης Τσάκας ο οποίος τόνισε ότι η πρόταση που μετέφερε στο ΔΣ του Παναθηναϊκού είναι επίσημη.

Σαουδάραβας Πρίγκιπας έκανε πρόταση για τις μετοχές Βαρδινογιάννη!

Ενδιαφέρον από Σαουδάραβες για τον Παναθηναϊκό!

Με δηλώσεις του στον NovaΣπορ FM , ο Βλάσης Τσάκας ξεκαθάρισε την κατάσταση με την πρόταση του Σαουδάραβα Πρίγκηπα:

“Η πρόταση δεν είναι προφορική, αλλά γραπτή και υπογεγραμμένη από τον πρίγκιπα Σουλτάν. Δεν αγοράζω εγώ τον ΠΑΟ, μεταβίβασα απλά την επιθυμία του πρίγκιπα. Προσπαθώ να τον πείσω 8 μήνες. Δεν έχω έρθει σε καμία επαφή με τον κ. Βαρδινογιάννη ή άλλον άνθρωπο του ΠΑΟ. Ο δρόμος άνοιξε στις 5 Σεπτεμβρίου. Για μας ήταν σημαντικό. Στη συνέχεια περίμενα να δω το παιχνίδι και όσα συνέβησαν στη συνέχεια. Οριστικά στις 14/9 κάναμε προσφορά. Ο Πρίγκιπας έχει σχέδια για επενδύσεις στην Ελλάδα. Εγώ πρότεινα τον Παναθηναϊκό ενώ υπάρχει και το γήπεδο που είναι μια μεγάλη επένδυση. Όπως είπα, έκανα γραπτή προσφορά, έτσι περιμένω και μια γραπτή απάντηση. Όταν συμβεί αυτό, κουβεντιάζουμε.

Ο κ. Βαρδινογιάννης δήλωσε δημόσια πως δεν θέλει χρήματα. Δεν αγοράζουμε το μερίδιο του, αλλά κάνουμε αύξηση Μ.Κ. Το 54,7% των μετοχών παραχωρούνται χωρίς τίμημα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπουν άμεσα 20 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Τα νομικίστικα ας τα βρουν οι νομικοί. Δεν έχω κονέ με κανέναν. Πήγα στον κ. Γόντικα και του κατέθεσα την προσφορά μας.

Αφού ο μεγαλομέτοχος δωρίζει το 54,7% γιατί οι υπόλοιποι παραμένουν; Αναρωτιόμαστε κι εμείς για αυτό. Εμείς θέλουμε συμπαίκτες, όποιος θέλει ας ακολουθήσει. Αν δεν μπορεί κάποιος άλλος τι να κάνουμε, αυτά έχουν οι μπίζνες.

Δεν γνωρίζω κάτι για το δικηγορικό γραφείο. Ο κ. Βαρδινογιάννης έδειξε το δρόμο. Ας περιμένουμε την απάντηση. Ο πρίγκιπας Σουλτάν μέχρι 15 Οκτώβρη θα είναι στην Ελλάδα και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όποιες αποφάσεις.

Δεν γνωρίζω αν θα είμαι εγώ ο πρόεδρος, θα δούμε ποια θα είναι η επιθυμία του πρίγκιπα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε