Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η “πρώτη” φετινή της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την πρώτη τους επίσημη συγκέντρωση θα έχουν το απόγευμα οι κιτρινόμαυροι” ποδοσφαιριστές. Σήμερα έρχεται στην Αθήνα ο Κωνσταντόπουλος και υπογράφει με την Ένωση. “Ανοιχτή” η μεταγραφή του Μπαχά.
Στον Κωνσταντόπουλο τα “κιτρινόμαυρα” γάντια!

Η “πρώτη” θα είναι κλειστή για τους οπαδούς των “κιτρινόμαυρων”, όπως αποφασίστηκε τελικά από την ομάδα.

 
Ο Μανόλο Χιμένεθ θα προπονήσει για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του και κατόπιν θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Σλοβενία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.
 
Από τους “μικρούς” το πιθανότερο είναι να πάρει μαζί του ο Ισπανός τεχνικός τους Κλωναρίδη και Νικόλτση, ενώ πιθανότητες έχουν και οι Εγγλέζος και Φούντας.
 
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, με την άφιξη του στην Αθήνα. Μετά την κάλυψη και της θέσης του τερματοφύλακα, η επόμενη μεταγραφική κίνηση θα είναι αυτή του επιθετικού.
 
“Ανοιχτό” παραμένει το θέμα της απόκτησης του Ναμπίλ Μπαχά, αφού ίσως να μην ενεργοποιηθεί η προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο “δικέφαλος” ψάχνει για κάτι καλύτερο από τον Μαροκινό επιθετικό, ώστε να ικανοποιήσει το. λαϊκό αίσθημα των οπαδών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε