Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πρώτη του ΠΑΟΚ με Δώνη και 3000 οπαδούς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Γιώργος Δώνης ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν.

Ανακοίνωσε το “αντίο” στον ΠΑΟΚ ο Τσιρίλο

Παρουσία 3000 οπαδών ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση του. Αρκετοί ήταν οι παίκτες που απουσιάζαν λόγω της άδειας που έχουν αφού είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες και ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να περιμένει για να έχει συμπληρωμένο ρόστερ.

Ακόμη ο Δικέφαλος δεν έχει κάνει μετεγγραφές και αυτό σίγουρα είναι εμπόδιο για τον νέο του τεχνικό. Η ατμόσφαιρα πάντως ήταν εξαιρετική, με τους φίλους της ομάδας να δείχνουν για ακόμη μία φορά την αγάπη τους.

Ο Γιώργος Δώνης μετά το τέλος της προπόνησης δήλωσε: 

“Από εδώ και πέρα πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στην δουλειά για να πετύχουμε. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την παρουσία του στην πρώτη προπόνηση, μάς περιμένει δύσκολη δουλειά για να πετύχουμε όσα θέλουμε. Υπάρχουν σκέψεις για την οργάνωση και το αγωνιστικό πλάνο, περιμένουμε κάποιους νέους παίκτες, είμαστε συνέχεια στα τηλέφωνα και σε διαπραγματεύσεις.

Είναι ένα ανοιχτό θέμα το ότι λείπουν οι τέσσερις διεθνείς, αυτό μας δημιουργεί ένα πρόβλημα για να δείξουμε ένα καλό σύνολο. Νομίζω πως τις επόμενες μέρες θα έχουμε νέους παίκτες μετά τις επαφές που κάνουμε.
Όταν δεν υπάρχουν μεγάλες οικονομικές δυνατότητες δεν μπορείς να πάρεις πολλούς παίκτες. Εξω η κατάσταση παρουσιάζεται τελείως τραγική για την Ελλάδα. Οταν αντιπροσωπεύεις μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ σκέφτεσαι μόνο πως θα κερδίσεις. Οι παίκτες που έχουμε και ειδικά οι διεθνείς, έχουν υψηλές παραστάσεις και νομίζω πως θα προσαρμοστούν γρήγορα. Μας νοιάζει να είμαστε αποτελεσματικοί στην αρχή.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε