Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η “πρώτη” του πρωταθλητή Ευρώπης – Ομπράντοβιτς: Εμείς μιλάμε πάντα στο παρκέ!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS
Η πρώτη συγκέντρωση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού έγινε το πρωί της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, με στόχο την κατάκτηση τίτλων σε όλες τις διοργανώσεις – Τσαρτσαρής: Θέλουμε το triple crown
Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έκανε το πρωί της πέμπτης ο μπασκετικός Παναθηναϊκός.
 
Ο προπονητής των “πρασίνων”, Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε για την σκληρή δουλειά που περιμένει τους παίκτες του, επιβεβαίωσε τα όσα γράφονται για τον Στίβεν Σμιθ, ενώ δεν έδωσε και πολλές υποσχέσεις, αφού είπε πως “…εμείς μιλάμε πάντα στο παρκέ”!
 
“Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι θα κάνουμε καλή δουλειά όπως τα προηγούμενα χρόνια και η ομάδα θα παλεύει απέναντι σε όλους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη”, είπε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης.
 
“Αυτό το είχαμε συζητήσει από την αρχή του καλοκαιριού. Έπρεπε να βρούμε λύσεις, και θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την κατανόηση που έδειξαν στην κατάσταση που υπάρχει. Τώρα είναι ώρα για να δουλέψουμε και όχι να λέμε λόγια, εμείς μιλάμε πάντα στο παρκέ”, πρόσθεσε ενώ σε ερώτηση για τους παίκτες που προέρχονται από το Lock Out του NBA, σχολίασε: “Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και ελπίζουμε να δουλέψουν καλά για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε σαν ομάδα. Να δούμε το ΟΑΚΑ γεμάτο ξανά και να παίξουμε καλό μπάσκετ για τον κόσμο μας”.
 
Όσον αορά τον Στίβεν Σμιθ, ο Ομπράντοβιτς αποκάλυψε: “Ναι είναι αλήθεια, θα έρθει εδώ θα τον δούμε και πιθανότατα θα τον αποκτήσουμε”.
 
Απ’ την μεριά του ο Κώστας Τσαρτσαρής υποστήριξε ότι στόχος είναι κάθε τίτλος και παρά τις δυσκολίες του φετινού καλοκαιριού η ομάδα θα είναι εξίσου δυνατοί τη νέα σεζόν.
 
“Μια νέα χρονιά ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό, με περισσότερες προσδοκίες. Πέρσι χάσαμε το Κύπελλο πράγμα που θέλουμε να κατακτήσουμε φέτος και να κάνουμε το triple crown. Η απώλεια του Φώτση και του Ντρου (σ.σ. Νίκολας) είναι σημαντική όμως είμαστε επαγγελματίες και τα παιδιά έκαναν τις επιλογές τους”, τόνισε αρχικά.
 
Για τις μεταγραφές που έγιναν είπε: “Έχουν έρθει καινούρια παιδιά και σίγουρα πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ. Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για πολλούς, όμως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να ανησυχούνε καθώς η ομάδα παραμένει δυνατή”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε