Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η πρώτη του Τζιμπούρ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αλγερινός επιθετικός μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εκτός έμεινε ο Ντουντού.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ομάδα του Σάκη Τσιώλη για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στον Βόλο και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, έστω και σαν αλλαγή.
 
Από κει και πέρα εκτός έμεινε ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος, όμως, μάλλον θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
 
Η αποστολή του Ολυμπιακού:
 
Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ραούλ Μπράβο, Ρόμενταλ, Μανιάτης, Φουστέρ, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Χολέμπας.
 
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, την Κυριακή στις 10:30.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε